AKCIJA 1+1: DVA PARA PROGRESIVNIH LEĆA PO CIJENI JEDNOG – ZA SAVRŠEN VID NA SVIM UDALJENOSTIMA!*

Uz Varilux X suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ove se progresivne naočalne leće savršeno prilagođavaju vašim potrebama.

Jeste li prevalili četrdesetu? Čini li Vam se da se nešto zbiva s Vašim vidom? Dok Vam se muti kad čitate novine, još je nekako podnošljivo. Međutim, kad postane stresno na poslu, kad više ne vidite dio monitora ili Vam “plešu” brojke na papiru, tada se već uspaničite.

Ako pomislite da je riječ o starenju, dobra je vijest da je pomućen vid na blizinu poslije četrdesete posve prirodan proces jer oči gube elastičnost. U prosjeku, s 40 godina oči izgube jednu “rezervnu” dioptriju, s 50 dvije, a sa 60 i onu treću. U početku obično toga još nismo svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju kad smo jako umorni i gladni. U prvoj se fazi snalazimo tako da se udaljavamo dok nam se slika ne izbistri, tj. uglavnom odmičemo tekst koji čitamo sve dok slova ne postanu čitljiva. Kad ruke postanu “prekratke”, vrijeme je da potražimo savjet stručnjaka i provjerimo svoj vid.

Riječ je o prezbiopiji ili staračkoj dalekovidnosti. To je prirodna pojava koja se događa s navršenih 40 godina. Rješenje su naočale s progresivnim lećama Varilux. Progresivne su naočale odgovor optičke industrije na prezbiopiju ili mutan vid na blizinu, daljinu i srednju udaljenost. Na njihovim su naočalnim lećama “poslagane” sve dioptrije koje baš vašim očima trebaju. Dovoljno je malo podignuti ili spustiti glavu i kroz progresivne naočale vidite sve – na svim udaljenostima: bilo da čitate knjigu, novine ili vijesti na mobitelu ili tabletu, bilo da radite sa strankama, svirate, slikate, operirate, varite, kuhate, čistite, vozite…

 

Nova generacija progresivnih leća – Varilux X

Današnji prezbiopi žive sve bržim tempom, a multitasking aktivnosti zahtijevaju brzu prilagodbu i mijenjanje vizualnog fokusa. Shvaćajući potrebe današnjih korisnika, Essilor, kao vodeći proizvođač naočalnih leća, predstavlja revoluciju u progresivima – Varilux X – novu generaciju progresivnih leća u čijem je razvoju sudjelovalo 3.000 prezbiopa iz cijelog svijeta, kako bi vam donijeli najbolje rješenje uz vjerodostojnu oznaku – POTVRDILI NOSITELJI.

Uz Varilux X suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ove se progresivne naočalne leće savršeno prilagođavaju potrebama nositelja. Osiguravaju zamjedbu svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire, pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti kojima se bavite te su dizajnirane za generaciju nositelja koja se svakodnevno služi mobilnim uređajima, računalima i uvijek su “on-line”.

Savršen vid za život u pokretu

Nositelj vrlo brzo osjeti sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom je tehnologijom dizajna eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalno razdoblje prilagodbe. Budući da se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije prezbiopa, Varilux X revolucionaran je odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu!

varilux x 1+1

Do 31. prosinca 2018. zatražite dva para progresivnih leća Varilux po cijeni jednog.*

Od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. uz svake kupljne progresivne naočalne leće Varilux X series (Varilux X clusive 4D,  Essilor Varilux X track / f-360Varilux X design), Varilux Physio, Varilux E seriesVarilux ComfortVarilux Liberty, Varilux Starter, Varilux DigitimeNEW (Varilux Eyezen) i Varilux Road Pilot

drugi par progresivnih leća (bijele, fotoosjetljive ili sunčane; za rad, sunce, za športske aktivnosti) Vam poklanjamo.*

 

Zašto dva para naočala?

SIGURNOST

Rezervne naočale u slučaju gubitka ili oštećenja prvog para

NAOČALE ZA RAZLIČITE SITUACIJE

Jedne naočale za rad u uredu, jedne za športske aktivnosti i odmor

Aktivnosti koje su vezane za otvoreni prostor, izloženost jakom sunčevom svjetlu, zahtijevaju adekvatnu zaštiitu kao i dobar vid. Sunčane naočale u Vašoj dioptriji bi sigurno pomogle.

NAOČALE ZA SVAKU PRILIKU

Ozbiljan okvir za poslovne prilike, malo “otkačen” okvir za opušteni vikend

PROMIJENITE IMIDŽ

Zašto nositi jedan okvir i imati jedan izgled kada okvir možete uskladiti s odijevanjem

 

*Akcija Varilux 1+1 vrijedi uz kupnju okvira u Optici Kraljević za oba para leća. Dioptrija naočalnih leća mora biti ista, kupac plaća skuplji par leća. Oba para leća moraju se naručiti istodobno. Akcija traje od 1. 1. do 31. 12. 2018. ili do isteka zaliha i ne može se kombinirati niti zbrajati s drugim akcijama, popustima, sniženjima ni vaučerima.