Ljekarne Švaljek su otvorile prvu specijaliziranu prodavaonicu Roses Outlet samo za Vas! U novom moderno uređenom prostoru možete naći široki asortiman dječje kozmetike, hrane i opreme, vrhunsku medicinsku, ali i dekorativnu kozmetiku za cijelu obitelj, obuću te dodatke prehrani.

Uz vrhunsko stručno osoblje, brojne promocije i mjerenja zdravstvenog stanja te atraktivne popuste i poklone očekujemo Vas na našoj novoj lokaciji u Roses Outletu Sv. Križ Začretje.

Naš ljekarnički tim je izuzetno stručan i svojim savjetom uvijek na usluzi pacijentima i svima Vama koji brinete o svom zdravlju. Stalnim stručnim usavršavanjem kroz razna predavanja i seminare nastojimo uvijek biti u toku s novim istraživanjima u zdravstvu i upoznati s novim proizvodima i lijekovima, koji se svakodnevno pojavljuju na našem tržištu.

Brinemo o unaprjeđenju ishoda Vaše terapije i postizanju terapijskih ciljeva, praćenju, izbjegavanju i smanjivanju nuspojava i interakcija. Naši ljekarnici i farmaceutski tehničari žele svojim znanjem i iskustvom brinuti o Vašoj sigurnosti te sudjelovati u prevenciji i kontroli Vašeg liječenja.

Obratite nam se s povjerenjem, tu smo za Vas!
Ljekarna Švaljek – Vaša ljekarna