Croatia Dental – privatna stomatološka klinika

CROATIA DENTAL - vaš stomatolog za novi osmijeh

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

U Croatia Dentalu  integriramo kliničko iskustvo, znanje i suvremenu dijagnostičku i terapijsku tehnologiju, pa stoga pružamo našim pacijentima visoke standarde dijagnostike i terapije.

Prekrasan osmijeh je ono što podiže ljudsko povjerenje i kvalitetu života. Znajući to, izvor našeg zadovoljstva je da pomognemo ljudima vratiti osmijeh.
Prilikom prvog posjta vrlo često naši pacijenti  zahtijevaju složenu rekonstrukciju zuba. U tom  trenutku izuzetno je važno provesti temeljitu analizu svih postojećih problema i planirati buduće intervencije potrebne za potpunu rehabilitaciju.

Zahvaljujući rasponu naših usluga i raznim oblicima stomatološke rekonstrukcije koji se mogu primijeniti u suvremenoj stomatologiji, uvijek možemo ponuditi najmanje 2 ili čak 3 različita prijedloga za terapiju. Na primjer, ako nedostaju neki zubi, možemo predložiti terapiju implantata i fiksnih mostova na implantatima; tu su i djelomične mobilne proteze s privicima ili teleskopskim krunama, ili jednostavno jednostavna proteza.

U nekim posebno složenim slučajevima, analiza će biti potrebna upotrebom lijevanih modela čeljusti i zuba. U stvarnosti postupak izgleda ovako: radimo uvid u  sadašnju situaciju, zubni tehničari izrađuju modele u žbuki, a ti su modeli montirani u artikulator koji reproducira situaciju u pacijentovim ustima. Stomatolog izvodi analizu i priprema nekoliko protetskih rješenja. Prijedloge za ova različita rješenja šaljemo pacijentu  putem e-maila i tada zajedno možemo odlučiti koje je rješenje najbolje.

Uz to, razlog vašeg posjeta može jednostavno biti nedostatak vremena potrebnog za dovršetak terapije kod nekog drugog stomatologa. U privatnoj zubnoj ordinaciji Prpić vrijeme potrebno za izradu protetskog aparata svodi se na maksimum. Prilikom prvog posjeta dobit ćete i program budućih posjeta, ukupnog broja posjeta, kao i predviđenog trajanja. Svako rješenje će uključivati ​​minimalne potrebne faze kako bismo mogli učinkovito uštedjeti vaše vrijeme, kao i troškove putovanja i boravka u Hrvatskoj. Međutim, broj posjeta nikada neće biti smanjen na takav način da ugrožava kvalitetu rada.

Prvi posjet traje otprilike jedan sat (to će također ovisiti o situaciji), a za to vrijeme pružit ćemo informacije o stanju vaših usta i raznim terapeutskim mogućnostima. Ovaj prvi posjet je besplatan.
Pozivamo vas da s našom pomoći odaberete optimalno rješenje za vaše zubarske probleme i da imamo povjerenje u naše sposobnosti tako da s terapijom i novim zdravim osmijehom možete se suočiti sa životnim izazovima.

Cjenik naših usluga možete pogledati OVDJE.

Ukoliko k nama dolazite iz drugog grada ili druge države zemlju i planirate ostati nekoliko dana, najvažnija stvar je prikladan smještaj. Nakon vremena provedenog u stomatološkoj ordinaciji trebate ugodno mjesto gdje ćete se opustiti, odmoriti i uživati. Mi prepoznajemo potrebe naših pacijenata i nudimo im našu pomoć u pronalaženju odgovarajućeg smještaja. Čak i ako se odlučite ostati neočekivano dulje.