GALEB DALMATINSKA TRIKOTAŽA d.d., Omiš

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Galeb d.d. je tvrtka koja preko 50 godina spaja tradiciju sa trendovima u stalnoj težnji da zadovolji potrebe i ukuse kupaca
Pri odabiru sirovina i repromaterijala Galeb surađuje samo sa renomiranim dobavljačima europskog podrijetla (Švicarska, Njemačka, Austrija …), što rezultira proizvodom koji zadovoljava visoke kvalitetne i ekološke norme.
Svi Galebovi proizvodi imaju pravo korištenja oznake Hrvatska kvaliteta koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora i oko 100 certifikata koji dodjeljuje najpoznatiji institut za ovjeru kvalitete iz Njemačke (Textil-Service-Verglas-und Zertifizierungsstelle iz Hohensteina) na osnovi godišnjih testiranja pletiva i gotovih proizvoda.
Navedeni certifikat kupcu jamči da prilikom kupnje takvog proizvoda kupuje ekološki neškodljiv odjevni predmet koji se može nositi uz kožu.
S ponosom naglašavamo da u svom proizvodnom procesu Galeb ima sva tri potrebna procesa za stvaranje odjevnog predmeta iz prediva: pletenje, doradu sirovog pletiva i konfekcioniranje.
Tijekom godina stjecanja iskustva i nastojanja da zadovolji potrebe kupaca u svim dobnim skupinama:

GALEB je unutar svog proizvodnog programa stvorio četri robne marke proizvoda:
1. GALEB je brand koji sadrži rublje, spavaći program i vanjske odjevne predmete koji su prilagođeni ozbiljnijoj publici. Kao posebnost u okviru branda Galeb razvija se program za trudnice, dječji program i program za bebe uz naglasak na zdrave prirodne materijale.

2. ADRIATIC je brand koji sadrži rublje i vanjske odjevne predmete, a ciljna skupina su aktivne i energične žene i muškarci koji imaju visoke zahtjeve prvenstveno glede udobnosti, funkcionalnosti i kvalitete, ali ne odustaju niti od specifičnih zahtjeva za estetikom.

3. GLB je brand koji namijenjen mlađima, ali i onima koji se tako osjećaju, u ovom brandu su najviše zastupljene nove vrste vlakana (micromodal, modal, elastan,viskoza …), uz širi spektar boja, a modeli su naglašenijih kontura i trendovskog designa.

Ova tri branda imaju dvije kolekcije godišnje, proljeće ljeto i jesen zima dok brand GLB ima i dvije mini kolekcije za Božić i Valentinovo.

4.GALEB FUNKCIONALNO RUBLJE
Galeb je u okviru svog razvojnog odjela razvio novu vrstu artikala donjeg rublja namjenjenog ženama i muškarcima koji djeluju u ekstremnim uvjetima kao što je slučaj kod vojske, policije, vatrogasaca i sl. Ovo rublje je izrađeno od specijalnih vlakana posebnih funkcionalnih svojstava koja omogućavaju odvlaživanje tijela, termoregulaciju i zaštitu od vatre, a imaju i antistatska svojstva.

Popis naših trgovina pogledajte ovdje

  • Osoba Mandalina Baučić, oec.
  • Adresa Punta 6, 21310 Omiš