Kozmetičko-Frizerski Salon ADIVAS, Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Adivas je novootvoreni kozmetičko-frizerski salon u Prečkom koji nudi tretmane lica i tijela, njegu i aparaturne tretmane lica i tijela, geliranje, depiliranje i pedikuru. Koristimo samo renomirane proizvode, posebne namjene, posebno prilagođene klijentu. Salon Adivas koristi proizvodi marke Schwarzkopf. Koristimo i specifične Inebrya tretmane – ulje koje veže mikropigment za kosu za bolji učinak boje, daje joj sjaj, te ju njeguje. Boja za kosu ostaje trajnija i intenzivnija.

Nove pogodnosti!

Darujte si zanosan izgled te savršeno stiliziranu kosu uz pomoć stručnjaka u salonu ADIVAS.

 • fen frizure na sve dužine kose 40,00 kn
 • valovi na kratku kosu  50,00 kn
 • valovi na dugu kosu 60,00 kn
 • bojanje izrasta i fen frizura 150,00 kn
 • muško šišanje  40,00 kn

Adivas Vam uz brojne druge usluge još nudi i tretman Elektrolipolizom. Tretman je posebno učinkovit kod lokalnih nakupina masnih naslaga, a traje cca 40 minuta. Radi se zapravo o elektroterapijskom tretmanu koji pomoću niskofrekventnih struja djeluje na masnoće, tako da ih otapa. Mišićna masa se tonifikacijom povećava, a masnoće se odstranjuju putem limfe. Tretmani su individualni i prilagođavaju se s obzirom na želje i potrebe klijenta.

*NOVO U PONUDI* salona Adivas, aparat 6 u 1, koji sadrži najtraženije tretmane na tržištu uz mogućnost slaganja različitih paketa za bolju učinkovitost, uštedu vašeg vremena i novca. Aparat 6 u 1 je nezamjenjiv multifunkcionalni aparat u tretmanima redukcije celulita, mršavljenja, oblikovanja tijela te zatezanju kože tijela i lica.

Ovaj aparat kombinira najnoviju tehnologiju FOKUSIRANE ultrazvučne kavitacije u kombinaciji s 8-polarnom radio frekvencijom te hladnim diodnim laserom .

Aparat 6 u 1

Uz ovaj vrhunski tretman klijentima su dostupne kombinacije i drugih najnovijih tretmana poput 5-polarne radio frekvencije s laserom , zatim 12-polarne radio frekvencije s laserom za najtvrdokorniji celulit te vakuumske masaže u kombinaciji s 12 –polarnom radio frekvencijom i laserom ili hladni diodni LIPO LASER.

Kombinacija ovih tretmana koje će preporučiti stručno osoblje jamči zasigurno najbolje rezultate u rješavanju problematike tijela i lica.

Više kombinacija tretmana u samo jednoj sondi donosi bolje rezultate, štedi Vaše vrijeme provedeno u salonu te u krajnjoj liniji štedi Vaš novac.

Svi ovi tretmani upotpunjeni su djelovanjem limfne drenaže koja se nudi u kombinaciji 2 u 1 ; preso terapija + infra red. Presoterapija – aparativna limfna drenaža je nezamjenjiva terapijska metoda kada se radi o zastoju limfnog sustava, oteklinama zbog nakupljanja izvanstanične tekućine u nogama, trbuhu, nakupljanju toksina, poboljšanju cirkulacije, smanjenju celulita i sl. U kombinaciji s infra red terapijom zagrijava tijelo do 70º C te radi efekt termo deke, infiltrira energiju na dubinu 4 – 7 cm ispod kože, uklanja najtvrdokorniji celulit i dodatno pomaže održati Vaše tijelo vitkim. U kombinaciji s multifunkcionalnim aparatom 6 u 1 dat će prave i brze rezultate.

Što je naša FOKUSIRANA KAVITACIJA 40 KHz SA HLADNIM DIODNIM LASEROM ?

Korištenje ultrazvuka za lokalizirano uklanjanje masnog tkiva naziva se ULTRAZVUČNA KAVITACIJA. Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice, membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore a zatim se uz posredstvo enzima lipaze dijeli na glicerol i masne kiseline. Glicerol odlazi u krv i koristi za rad bazalnog metabolizma, dok masne kiseline odlaze u jetru gdje se razgrađuju kao i masnoća koju unosimo hranom. Energija ultrazvučnog vala se tijekom tretmana koncentrira na točno određenu dubinu u tkivu što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Kavitacija se smatra alternativom za kiruršku liposukciju. Nakon zahvata površina kože u potpunosti je neoštećena, prilikom tretmana nema bolova zbog djelovanja hladnog diodnog lasera te se tretirana osoba odmah nakon tretmana može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Tretmani kavitacije provode se u razmaku od 5 – 7 dana u kombinaciji s obaveznom limfnom drenažom. Broj tretmana je individualan, ovisno o problematici tretiranog područja. Naša kavitacija je najnovija FOKUSIRANA ULTRAZVUČNA KAVITACIJA U KOMBINACIJI SA 8-POLARNOM RADIO FREKVENCIJOM I HLADNIM DIODNIM LASEROM što jamči vrhunske rezultate u borbi s masnim naslagama, smanjenjem celulita, preoblikovanjem tijela, poboljšanjem čvrstoće i kvalitete kože s dugoročnim efektima i bez ikakvih bolova.

Što je naša RADIO FREKVENCIJA SA HLADNIM DIODNIM LASEROM (12-polarna,8-polarna,5-polarna) ?

Tretman RADIO FREKVENCIJOM još je jedan od najtraženijih tretmana čija popularnost još uvijek raste zahvaljujući RF valovima koji prolaskom kroz tijelo aktiviraju metabolizam kože i potiču diobu stanica, pri čemu se one brže regeneriraju i proizvode novi kolagen. Stimulacijom stanica pomoću ovog izuzetnog tretmana koža postaje mekša, glađa, elastičnija, mišići podignutiji, bore znatno manje a upotpunjena hladnim diodnim laserom garantira Vam potpuno bezbolan tretman. Radio frekvencijom omogućeno je ciljano djelovanje na sve problematične regije. Ova neinvazivna metoda selektivno zagrijava tkivo kroz koje prolaze radiovalovi, pri čemu tretman nije bolan niti neugodan a zagrijavanjem tkiva u dubokim slojevima otklanjaju se nastali problemi kao što su bore na licu, vratu i dekolteu te preoblikovanje tijela s maksimalnim učinkom i vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Posebnost ovog tretmana je što njeni efekti s vremenom, umjesto da slabe, postaju sve vidljiviji jer se svakim novim tretmanom kolagenska vlakna sve više zatežu te koža postaje čvršća. Rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana ali svoj pun efekt dostižu nakon nekoliko tretmana čime se dobiva dobar izgled i nakon nekoliko mjeseci. Nakon zahvata tretirana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Razmak između tretmana 2 – 3 dana. U našem salonu, za tretiranje tijela, dostupne su Vam 12-POLARNA RADIOFREKVENCIJA SA LASEROM za maksimalne rezultate tretiranog područja tijela, 12-POLARNA RADIO FREKVENCIJA U KOMBINACIJI SA VAKUUMOM I LASEROM, 8-POLARNA RADIOFREKVENCIJA U KOMBINACIJI SA FOKUSIRANOM ULTRAZVUČNOM KAVITACIJOM I LASEROM. Za tretiranje kože lica, vrata i dekoltea, u našem salonu dostupna Vam je 5-POLARNA RADIOFREKVENCIJA SA LASEROM.

Što je naš VAKUUM SA 12-POLARNOM RADIOFREKVENCIJOM I HLADNIM DIODNIM LASEROM ?

Vakuumom izvodimo različite tretmane vakuumske masaže. To su svakako na prvom mjestu anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja i poticanja limfne drenaže te eliminacije toksina iz limfnog sustava kao i poboljšanja elastičnosti kože. Preporučuje se za intenzivno poticanje protoka limfe, pojačano sagorijevanje masnih stanica ali ne samo iz estetskih razloga nego i za opuštanje mišića. Najnaprednija tehnologija velike brzine turbine stvara negativni tlak, te inovativna trodimenzionalna tehnologija pretvorbe ( vakuum, RF i laser ) kombinirana s mikro čipom, kontrolira patent osovine valjaka i ima antigeocentrično privlačenje učinaka na kožu. Privlačenje se rasprostranjuje na vlakna vezivnog tkiva te kroz ritmičke masaže učinkovito razbija potkožne masnoće i smanjuje nakupljanje staničnog masnog tkiva. Detoksifikacijski učinak je poboljšan čak do 4 puta. Ovaj proces obavljen ručno ili nekim drugim aparatom ne može postići tako savršene rezultate kao naš VAKUUM koji istovremeno koristi 8-POLARNU RADIOFREKVENCIJU I KOMBINACIJU HLADNOG DIODNOG LASERA. Nakon tretmana se može pojaviti blago crvenilo kao rezultat da smo uspjeli potaknuti cirkulaciju i osjećaj opuštenosti te rasterećenosti. Tretirana osoba odmah nakon tretmana vraća se svojim svakodnevnim aktivnostima. Razmak između tretmana 2 – 3 dana.

Što je naš LIPO LASER ?

Lipo laser kao zasebni tretman sa 8 diodnih elektroda ( 6+2 ) pokazuje izvanredne rezultate u tretmanima mršavljenja i redukcije celulita te regeneracije kože. Aparat koji radi bez gubitka vode i na taj način postiže izuzetan učinak. LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i naslage masnoće na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtijeva oporavak nakon tretmana. Nakon upotrebe hladnog diodnog lasera nema nikakvih oštećenja na koži a tretman je vrlo ugodan i potpuno bezbolan. Nakon tretmana, tretirana osoba se vraća svojim normalnim aktivnostima. Razmak između tretmana 2 – 3 dana.

Što je naša BI POLARNA BIO STIMULACIJA SA HLADNIM DIODNIM LASEROM ?

BI polarna bio stimulacija koristi se da bi se potaknuo proces pomlađivanja kože lica. Korištenjem pozitivnih i negativnih mikro tekućih aktivacijskih energija oslobađa se stanice kože, tako da se brzo odvija sinteza fibroblasta kolagena i koži se brzo vraća njena elastičnost. Ovim tretmanom se stimulira napetost mišića, time povećava postupno uklanjanje bora, sprečava starenje kože, vraća elastičnost kože i poboljšava cjelokupni izgled lica. Za vrijeme tretmana osjećaju se lagani trnci tretiranog područja. Poslije tretmana, tretirana osoba se odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Tretmani se izvode 1 puta tjedno.

Za Vas slažemo najučinkovitije anticelulitne i tretmane za oblikovanje tijela po promotivnim cijenama, a u našoj ponudi imamo:

 • POLARNA RADIO FREKVENCIJA + LASER ( tijelo )
 • POLARNA RADIO FREKVENCIJA + LASER ( lice )
 • BI POLARNA BIO STIMULACIJA + LASER ( lice )
 • NAJNOVIJA FOKUSIRANA KAVITACIJA SA 8 POLARNOM RF + LASER ( tijelo )
 • VAKUUM SA 12 POLARNOM RF + LASER ( tijelo )
 • LIPO LASER_HLADNI DIODNI ( tijelo )

Posjetite našu WEB stranicu i uvjerite se u najpovoljnije cijene i najvkalitetniju uslugu, samo kod nas salon ADIVAS!

Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Nedjelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 15:00 zatvoreno
 • Adresa Josipa Slavenskog 2, Prečko, 10 000 Zagreb, Hrvatska