Premium Consulting, Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Premium Consulting je tvrtka koja se bavi savjetovanjem, strateškim managementom, edukacijama i projektnim managementom u privatnom zdravstvu, te zdravstvenom turizmu.

Premium Consulting surađuje sa svim subjektima iz redova medicinskog, turističkog i sveučilišnog sektora te pratećih usluga sa ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Također priprema i plasman prepoznatljivog i konkurentnog zdravstvenog i zdravstveno-turističkog proizvoda, sustavno i aktivno djeluje na poticanju sinergijskih procesa, usmjerenih na unapređenje asortimana i kvalitete ukupne zdravstveno-turističke ponude središnje Hrvatske kao destinacije zdravstvenog turizma.

Plasman usluga suradnih ustanova na domaćem i emitivnim tržištima industrije zdravstvenog turizma , a radi podizanja kvalitete ponude i stupnja korištenja kapaciteta, te podizanja ukupnog blagostanja također je jedna od usluga koje nudi Premium Consulting.

Surađujemo i s ostalim institucijama u Republici Hrvatskoj vezanim za zdravstveni turizam i njegov razvoj u Republici Hrvatskoj.

Osobito smo ponosni na projekt Vikend zdravlja- zdravstveno turistički proizvod implementiran kao pilot projekt za razvoj Krapinskih Toplica kao destinacije zdravstvenog turizma, koji smo kreirali i koji se provodi vikendom/ jednom mjesečno.

Ako ste stručnjak liječnik i provodite medicinsku praksu, te ste suočeni sa složenim izazovima, predviđanju promjena ili samo imate želju za poboljšanjem Vašeg trenutnog poslovanja, naši konzultanti vam mogu pomoći da prepoznate svoje snage i slabosti.

 

  • Usredotočeni smo isključivo na pružanje rješenja posebno za zdravstvenu industriju.
  • Imamo veliko iskustvo u svim aspektima medicinske prakse i upravljanja zdravstvenim sustavom.
  • Imamo pristup i podršku velikih resursa za usporedbu podataka.
  • Imamo veliku geografsku dostupnost i povezani smo s konzultantima diljem svijeta.
  • Naši konzultanti – suradnici su priznati stručnjaci praktičari, govornici i autori, dobro upoznati sa aktualnim i prošlim industrijskim temama i rješenjima.

 

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I ZAJEDNO S NAMA GRADITE MODERAN I NAPREDNI ZDRAVSTVENI SUSTAV

  • Osoba Martina Stergar
  • Adresa Škrlčeva ulica 16, 10000 Zagreb