Na pravome ste mjestu! Mi radimo za Vas.

Mi smo TH Konzalting j.d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju i idealan smo partner za Vas.

Naša misija je kvalitetom naših usluga, profesionalnim pristupom i povoljnim cijenama pružiti našim klijentima što kvalitetniju uslugu, ugodno poslovno iskustvo te pomoći u stvaranju njihove konkurentnosti i povećanju produktivnosti na tržištu. Naš najvažniji zadatak je identificirati i privući najbolje kandidate koji odgovaraju potrebama i željama naših klijenata.

Želimo da naši klijenti, radnici i ostali zainteresirani u TH Konzaltingu prepoznaju pouzdanog partnera, kojemu je cilj ne samo zadovoljiti, već i nadići vaša očekivanja.

Naš je cilj biti odgovoran društveni partner razvijajući uzajamno korisne odnose s našim klijentima, poslovnim partnerima, radnicima i ostalim zainteresiranima. Cilj nam nije jednokratni posao već dugogodišnja poslovna suradnja.

Svjesni smo nedostatka kvalificirane i kvalitetne radne snage na našem tržištu. Iz tog razloga, za svaki sektor u ponudi imamo radnike s posebnog područja gdje je dosta razvijena tražena grana, i to:

za građevinski sektor – kvalificirane radnike poput armirača, tesara, fasadera, zidara, keramičara, vozača te brojne druge prvenstveno vam osiguravamo putem našeg pouzdanog partnera iz Uzbekistana

za turizam i ugostiteljstvo kvalificirane radnike za bilo koju poziciju, poput kuhara, konobara, sobarica, čistačica, njegovatelja i drugog pomoćnog osoblja regrutiramo i selektiramo najviše iz Nepala, Indije i Bangladeša; to su radnici koji se najbolje prilagođavaju stilu rada i života u Hrvatskoj

radnike za prehrambenu i prerađivačku industriju te poljoprivredu regrutiramo iz svih zemalja s kojima surađujemo.

Naš prvi sastanak započinjemo prezentacijom što znači imati stranog radnika, koje su prednosti ali isto tako i na koje probleme možete naići. Odgovaramo na svako pitanje na temelju osobnog iskustva s radnicima i tek nakon što smo sigurni da se razumijemo, možemo krenuti u regrutiranje.

Za potrebe klijenata pružamo slijedeće usluge:

– potrage i selekcije kandidata kroz proces detaljnih intervjua i testiranja; tek kada smo sigurni da smo pronašli radnika koji odgovara vašim potrebama, pokrećemo proces dovođenja u Hrvatsku; proces može trajati do 90 dana i zato je iznimno važno na vrijeme prepoznati potrebu za zapošljavanjem stranog radnika

– rješavanje kompletne administracije (prijevod stranih dokumenta, ishođenje viza, radnih dozvola)

– organizaciju transporta radnika u Hrvatsku

– adaptaciju radnika u vašoj tvrtki budući naš posao ne završava dolaskom radnika, mi smo s vama cijelo vrijeme kao posrednici za rješavanje bilo kakvih nesuglasica ili nesporazuma između Poslodavca i Radnika

– osiguravamo o našem trošku dolazak zamjenskog radnika u najkraćem mogućem roku ukoliko radnik ne zadovoljava i/ili ne ispunjava zadane radne zadatke.

Više o procesu zapošljavanja možete pronaći na našoj web stranici: https://thkonzalting.hr

Ukoliko postoji interes za zapošljavanjem stranog radnika ili biste htjeli dogovoriti satanak kako bismo Vas detaljnije uputili u način našeg rada, kontaktirajte nas na broj: 099 211 9273 ili e-mail: info@thkonzalting.hr .