Web stranica predstavlja odraz profesionalizma svake tvrtke, firme ili obrta. Interes za proizvod djelomično proizlazi iz njegove dostupnosti, a budući da živimo u sveprisutnoj sferi interneta, potrebna Vam je jednostavna i privlačna web stranica. dzDESIGN Vam nudi dobro osmišljenu, modernu, preglednu i estetski dojmljivu stranicu Vašeg proizvoda ili usluge.

Težimo da naše stranice beskompromisno posjeduju:

 • Pregledne i točne informacije
 • Atraktivan i dobro realiziran dizajn
 • Jednostavno korištenje namijenjeno ciljanoj populaciji
 • Web stranicu u potpunosti prilagođenu klijentu i njegovim željama i potrebama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naše usluge obuhvaćaju:

 • Dizajn web stranica
 • Hosting web stranica
 • Internet marketing
 • Grafički dizajn i tisak
 • Fotografija i Video
 • Reklame

dzDESIGN Vam nudi:

 +  

          Profesionalnu WEB stranicu                                              GRATIS poslovni profil na Cro-ponuda portalu

 

Već 17 godina izrađujemo profesionalne web stranice zadovoljnim klijentima, s ciljem promidžbe, marketinga i informiranja, te pronalazimo najbolja rješenja koja prilagođavamo svakom individualnom klijentu i njegovoj specifičnoj djelatnosti.

dzDESIGN brine o cjelokupnom aspektu izrade jedne web stranice:

 1. Izbor domene i njena registracija
 2. Nudimo prostor na serveru gdje se ta domena može smjestiti
 3. Kada se postave temelji Vašeg internet prostora, na nama je izraditi za Vas WEB stranicu po Vašoj mjeri

Omogućujemo Vam CMS (engl. Content management system) sučelje pomoću kojeg možete izmjenjivati, brisati i samostalno nadopunjivati sve informacije unutar Vaše web stranice. Tu ste potpuno neovisni i imate kontrolu nad svojim Web sadržajem

 • Sadržaj, stil, dizajn i vizualni identitet Vašeg weba prilagodljiv je i potpuno individualan
 • Naši webovi imaju nezaobilazan funkcionalan dizajn, prilagođen različitim uređajima,     programima i korisnicima.  
 • Naše usluge uključuju savjetovanje, prilagodbu današnjim standardima funkcije, uporabe i kompatibilnosti sistema weba
 • Korisnici koji pregledavaju Vaš web na različitim zaslonima imat će jednako dosljedan i kvalitetan preglednik odnosno stranicu.

Možda niste potpuno upoznati s cjelokupnim procesom izrade Web stranice, stoga smo Vam na usluzi, oko cilja i funkcije, te apliciranjem sadržaja koji će biti zanimljiv i informativan određenom korisniku.  DzDESIGN Vam uz Vašu novu web stranicu nudi (gratis) mogućnost upisa u poslovnu bazu na gospodarskom portalu “Cro-ponuda”, koji ujedno propagira tvrtke, obrte i kompanije.  Portal cro-ponuda.eu je baza aktivnih poslovnih subjekata, razvrstanih po kategorijama djelatnosti koje obavljaju. Uz detaljan i sveobuhvatan popis firmi, tu se nalaze i vijesti iz gospodarstva, poslovnih skupova, izvještaji iz Hrvatske, ali i okolice.  Besplatna godišnja članarina (Prilikom izrade nove Web stranice) donosi Vam mogućnost dodatne promidžbe, uz bezgraničan broj dodatnih opcija, primjerice informacija o popustima, akcijama i aktivnostima tvrtke. Na portalu se oglašavaju male  i srednje tvrtke koje tržište žele upoznati sa svojim proizvodom  i uslugama, ali isto tako i najveće i najuspješnije tvrtke koje svojom snažnom prisutnošću na našem portalu potvrđuju svoj rejting i pozicioniraju sebe kao nositelje gospodarstva.

Cro-ponuda je prvi projekt takve vrste u Hrvatskoj koji pruža ovakve mogućnosti, te na osnovu inovativnih rješenja, zaslužio podršku od svih državnih resora kojih se gospodarstvo i međunarodna suradnja tiče. Uz nepobitan marketing, koji nudimo našem gospodarskom portalu, omogućujemo Vam i oglašavanje pomoću drugih društvenih mreža.

dzDESIGN reference:

Kontaktirajte nas: