Gospodarski portal cro-ponuda.eu je baza aktivnih poslovnih subjekata, razvrstanih po kategorijama djelatnosti koje obavljaju. cro-ponuda.eu ujedno je i portal koji donosi vijesti iz gospodarstva, prati sajmove i poslovne skupove, izvještava o svim događanjima koje imaju utjecaj na zbivanja na hrvatskom tržištu te posebno promovira uspješne hrvatske tvrtke, proizvode i usluge koje nude.

Na portalu se predstavljaju male i srednje tvrtke koje tržište žele upoznati sa svojim proizvodom i uslugama, ali isto tako i najveće i najuspješnije tvrtke koje svojom snažnom prisutnošću na našem portalu potvrđuju svoj rejting i pozicioniraju sebe kao nositelje gospodarstva.

Informiranje na internetu kako bi se potencijalni kupci bolje upoznali sa proizvodom ili uslugom od vlastitog interesa, kako bi saznali gdje ih mogu pronaći, koje tvrtke ih nude, vidjeli njihove web stranice postaje prvi i jedan od presudnih koraka pri svakoj kupnji.

Posjetitelji na portal najčešće dolaze ciljanom pretragom preko Google pretraživača, što ih čini potencijalnim kupcima, odnosno potencijalnim poslovnim partnerima naših klijenata koji su predstavili svoje poslovanje na portalu. To smo postigli izvrsnom Google optimizacijom naših sadržaja, odnosno pozicioniranjem ključnih riječi koje se odnose na poslovanje naših klijenata te sadržajem koji je u potpunosti usmjeren prema dobivanju korisnih poslovnih informacija.

Cijeli naš portal postoji i na domeni Cro-offer.eu gdje na engleskom jeziku promoviramo sve svoje klijente, njihove proizvode i usluge, a cilj je objediniti ponudu na jednom mjestu kako bi se informacije o njoj lakše plasirale i na strana tržišta.

Treba naglasiti kako je s početkom rada u 2008. godine, Cro-ponuda kao prvi projekt u Hrvatskoj koji pruža ovakve mogućnosti, te na osnovu inovativnih rješenja, zaslužio podršku od svih državnih resora kojih se gospodarstvo i međunarodna suradnja tiče. Zaključak je da prednosti koje donosi Cro-ponuda nisu prednosti koje će koristiti njegovim moderatorima, već su to rješenja za vaše poslovanje.