Dobrodošli na portal Cro Ponuda.

Naš portal u okviru projekta “Hrvatska za EU, EU u Hrvatskoj” vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala te svih njegovih dijelova i internetskih stranica tvrtke DZ DESIGN (u nastavku samo portal) smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Također nastojimo potaknuti klijente da uz minimalan napor maksimalno koriste CRO PONUDU za svoju promociju; objavu novosti, važnih događanja i akcija. Dovoljno je da nam na mail pošaljete vijest ili link, a mi ćemo istu prezentirati na najbolji mogući način kako na portalu tako i na našim profilima na društvenim mrežama. Objava svih novosti, važnih događanja i akcija za klijente portala je GRATIS. Količina informacija koju nam možete poslati kroz godinu je NEOGRANIČENA!

Autorska prava
DZ DESIGN polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje projekta “Hrvatska za EU, EU u Hrvatskoj” koji se nalaze na portalu cro-ponuda.eu (tekstualne, vizualne i ostale materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Uredništvo portala zadržava pravo promjene izgleda i sadržaja web lokacije, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

DZ DESIGN ne jamči da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost.

Obnova pretplate
Predstavljanje na portalu obnavlja se automatski nakon 12 mjeseci.

Ukoliko postojeći klijent pretplatu želi otkazati može to napraviti isključivo u pismenom obliku (putem e-maila), nakon što su podmireni svi računi iz prethodnog razdoblja.

Ukoliko pretplata nije otkazana pismenim putem ​u roku od 7 dana nakon isteka protekloga razdoblja u kojem je usluga korištena (bilo da se radi o plaćenoj pretplati, međusobnoj kompenzaciji, razmjeni bannera i sl) ​smatra se da je klijent pristao na produženje usluge za slijedećih 12 mjeseci, te je dužan podmiriti iznos pretplate ​prema važećem cjeniku, ovisno o usluzi koju koristi (kartica,banner, sponzorirani članak..).

Linkovi na druge web stranice
Portal se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja korisnika i oglašivača, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala Cro Ponuda koristite na vlastitu odgovornost i ne možemo se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. cro-ponuda.eu ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti
Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili . Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite .

Izmjene Uvjeta korištenja
Uredništvo portala zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.