Simon d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

SIMON d.o.o. je privatna tvrtka nastala kao ugovorni servis poznate američke tvrtke Abbott. Već 1991. smo pokrivali čitavi teritorij Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Kao tvrtka koja je proistekla iz servisa, veliku pažnju poklanjamo tom segmentu stalnim stručnim usavršavanjem osoblja. 1996. počinjemo razvijati svoj vlastiti program, ali ostajemo u dijagnostici.

Razvijamo suradnju s mnogim poznatim svjetskim firmama iz područja laboratorijske tehnike. Stječemo brojne autorizacije i certifikate (ISO 9001), te tako postajemo pouzdan partner našim korisnicima.

Posjedujemo dva posebna skladišta, u kojima na prikladnoj temperaturi držimo svu potrebnu opremu, rezervne dijelove i potrošnu robu (otopine, reagense i testove) za tromjesečne potrebe naših kupaca. Upravo iz tog razloga Vam garantiramo kvalitetnu i brzu uslugu s ciljem zadovoljavanja Vaših potreba.

Nudimo Vam kompletno rješenje kod obnove Vašeg laboratorija, kao i kvalitetnu opremu i brz servis,  bilo da se radi o dijagnostičkim aparatima, opremi za pripremu uzoraka ili sterilizaciji.

Za sve zastupane proizvođače nudimo kvalitetan ovlašteni servis i održavanje aparata unutar i van garantnog roka. Naši certificirani serviseri imaju iskustvo, volju i želju pomoći vam na najbolji izvediv način.

Osim vlastitih aparata, popravljamo i održavamo aparate drugih proizvođača ili uređaje starijih godišta.

U mogućnosti smo brzo, kvalitetno i kompetitivno umjeriti i/ili kalibrirati sljedeće uređaje:

  • Centrifuge svih proizvođača, sa ili bez hlađenja
  • Temperaturne kupelji (vodene, pješčane i uljne)
  • Komore za održavanje temperature (zamrzivači, hladnjaci, inkubatori, sušionici, sterilizatori)
  • Fotometre i spektrofotometre
  • Awareness-ove biokemijske analizatore, čitače i perače mikrotitar ploča

Umjeravanje vršimo po unutarnjim propisanim pravilima, sljedeći upute proizvođača i internacionalno korištene postupke.

Naši instrumenti umjereni su u umjernim laboratorijima akreditiranim po HRN ISO/IEC 17025 standardima, članovima HAA (Hrvatske akreditacijske agencije). Za postupke u kojima se koriste referentne tvari (fotometri, spektrofotometri), koristimo setove kalibriranih otopina s vlastitim uputstvima i certifikatima sljedivim po NIST standardima.

Kao tvrtka koja se od osnutka bavi servisom, svakako dobivate garanciju da će vaš uređaj nastaviti raditi ispravno i pouzdano, a u slučaju potrebe servisa i dalje stojimo uz vas u garantnom roku i van njega.

Neki od proizvoda koji se nalaze u našem katalogu su: AHN Biotechnologie GmbH, ARCTIKO A/S, Awareness Technology, Diagon Ltd., Dialab GmbH, FERA, Gonotec GmbH, Hettich GmbH, J.P. Selecta S.A., Kruess GmbH, LGC Standards, Memmert GmbH, Orphee Medical, PG Instruments Ltd., SFRI Sarl, Serva Electrophoresis i Techno Medica Co.

Obratite nam se s povjerenjem, Simon d.o.o.

  • Osoba Borislav Simon
  • Adresa Širinećka 29, 10 040 Zagreb