Ovog ljeta upišite intenzivni tečaj talijanskog jezika i darujte si upoznavanje jezika ljubavi, mode, umjetnosti, bogate povijesti, kulture – otkrijte talijanski u svom jezičnom bogatstvu!

Milijun je razloga zašto učiti talijanski, pitanje je samo kada krećete. Učenje jezika je lakše uz izvorne govornike kada ćete osjetiti i dio njihove kulture, baštine i običaja. Krenite s nama u putovanje kroz ovaj divan jezik.

OPIS TEČAJA:

Bilo da ste početnik ili napredni korisnik, kroz ovaj tečaj ćete se, uz profesore – izvorne govornike – naučiti efikasno komunicirati na talijanskom jeziku. Komunikacija je sastavni dio nastave. Metoda poučavanja (metodo induttivo umanistico-affettivo) je bazirana na komunikaciji, u zabavnom i opuštenom okruženju. Samostalno i brzo ćete otkriti prekrasan talijanski jezik.

PROFESORI:

Profesori ne samo da su izvorni govornici specijalizirani za poučavanje talijanskog jezika, već su i pravi izvor raznolikih kultura i garantiraju zanimljive sadržaje. ABC Scuola u Zagrebu već dugo godina pruža individualan pristup brojnim polaznicima. Profesori ne poučavaju samo jezik, već i sve one sitnice koje mogu utjecati na dobru komunikaciju na talijanskom: samo jedna kriva gesta ili neprikladan izraz lica može napraviti razliku!

METODA I PRINCIP RADA:

Škola ABC – Tečajevi talijanskog jezika i kulture polazna je točka za kvalitetno učenje talijanskog jezika za polaznike svih uzrasta i razina znanja.
Izvrsni rezultati i brzina napredovanja u učenju jezika su zajamčeni. Naglašavamo individualni pristup svakom pojedinom polazniku te se prilagođavamo njegovom načinu i ritmu učenja.
Humanistički pristup, na koji se škola ABC poziva i čija pravila slijedi i poštuje, smješta polaznika u središte procesa učenja.
U fokusu nastave je konverzacija a izvorni govornici jamče visoku i učinkovitu komunikativnu kompetenciju uz naglasak na točnost. Polaznici su maksimalno motivirani na učenje na koje ih potiče vedrina profesora i metoda rada bez stresa i velikog napora. Naš glavni cilj je jezična kompetencija, a njeno postizanje prati upoznavanje kulturoloških sadržaja.

DODATNE POGODNOSTI UZ TEČAJ:

  • Besplatno online testiranje: Dogovorite Vaš termin testiranja, a mi ćemo naći pravu grupu za Vas
  • Certifikat: Na kraju tečaja svi naši polaznici dobivaju certifikat o završenom stupnju
  • Mogućnost stipendije: Svi naši polaznici imaju mogućnost dobivanja stipendije za usavršavanje znanja talijanskog jezika u najboljim školama u Italiji (Firenzi, Torinu, Rimu, Riminiju, Cataniji i drugim gradovima)
  • Korištenje Medijateke u Institutu za talijanski jezik i kulturu uz veliki popust


DODATNO USAVRŠAVANJE:

Nudimo usavršavanje jezika u Italiji kroz olakšice koje Talijanski institut za kulturu nudi polaznicima, kao i usluge Medijateke Instituta te mogućnost polaganja međunarodno priznatoga ispita znanja talijanskoga jezika – CILS.
Abc – Tečajevi talijanskog jezika i kulture – vaš je prvi i najsigurniji izbor za učenje talijanskoga jezika, pravi put za postizanje autentičnog izgovora i zavidne razine znanja talijanskoga jezika i kulture.

Više o tečaju na linku ili FB