Gastro dizajn d.o.o. vodeća je tvrtka u opremanju ugostiteljskih objekata sa dugogodišnjim iskustvom. 

Osnovna djelatnost Gastro dizajna je opremanje ugostiteljskih objekata od idejnog rješenja, nacrta potrebnih instalacija, dostave i montaže opreme te edukacije osoblja na ugrađenoj opremi. Kao predstavnici ne samo hrvatskih proizvođača već i vodećih europskih brendova ugostiteljske opreme  stručni djelatnici u Gastro dizajnu za Vas će izraditi idejno rješenje po HACCA-p standardima a u izložbenom salonu koji se nalazi u FAMILY MALL-u u Zagrebu možete pogledati svu vašu buduću opremu.

Na sajmu GAST 24 predstaviti će novitete iz svijeta kuharstva s posebnim naglaskom na PACOJET 4- stroju sa neograničenim mogućnostima u pripremi sorbeta, pašteta, krema kao i novu seriju rashladne opreme hrvatskog proizvođača Fusio te parnokonvekcijske pećnice Končar profesionalnih kuhinja.

 

Za posjetioce sajma GAST 24 Gastro dizajn je pripremio akcijske cijene i popuste na usluge pa stoga, opremate li ili preuređujete svoj ugostiteljski objekat svakako posjetite i njihov izložbeni prostor. Ostalu ponudu možete pogledati i na web stranicama https://gastrodizajn.hr/.

 

Dobro došli na sajam GAST 24!