Zagreb, 8. travnja 2024. – Huawei je lokalno predstavio najnoviju seriju TWS audio slušalica  – HUAWEI FreeClip, namijenjenu za nove, svestrane generacije slušatelja. FreeClip open ear slušalice kombiniraju potpuno novi C-bridge Design s naprednom audio tehnologijom Smart Wear Detection i dugim trajanjem baterije, čineći ih jednim on najinovativnijih proizvoda u niši nosive audio tehnologije.

Lansirane kao dio Fashion Forward razvojnog smjera branda, nove HUAWEI FreeClip slušalice predstavljaju najbolje od suvremenog dizajna, podjednako usmjerenog na modu i napredne tehnologije slušanja. Zbog tih značajki FreeClip postaju idealnim bežičnim audio suputnikom za korisnike koji žele alternativu slušalicama koje se stavljaju u uho i trebaju bežični zvuk za razne prilike, kao što su one poslovne, sportske ili vezane za slobodno vrijeme.

Dizajnirane za slušatelje nove generacije

 

Huawei je kroz istraživanja tržišta primijetio rastuću demografiju slušatelja koji žele iskustvo slušanja zvuka koje ima sve tehnološke prednosti suvremenih bežičnih slušalica koje se stavljaju u uho, ali da im se u isto vrijeme omogući i zvučni doticaj s neposrednom okolinom, poglavito pri upotrebi u prometu, uredu ili sportskim prigodama.

HUAWEI FreeClip slušalice nastale su kao odgovor na ove rastuće potrebe. TWS slušalice s open-ear dizajnom riješile su brojne izazove korisnika i postale važno oruđe korisnicima koji se često bave sportovima na otvorenom ili poslovnim ljudima koji balansiraju online mrežne pozive i komunikaciju s kolegama u uredu.

 

C-bridge Design za dugotrajnu udobnost nošenja

 

Kako bi stvorio TWS slušalice s open-ear dizajnom koje pružaju udobnost i istovremeno nadopunjuju stil, Huawei je proveo temeljito testiranje i istraživanje navika stvarnih korisnika kako bi postigao optimalno ergonomsko pristajanje novog uređaja.

To je postignuto kroz tri glavna aspekta slušalica, Comfort Bean, Acoustic Ball i C-bridge Design koji prilikom nošenja ne zatvaraju ušni kanal. Comfort Bean i Acoustic Ball dizajnirani su tako da se prilagođavaju svim aspektima ljudskog uha, osiguravajući vrhunsku udobnost, dok inovativni C-bridge Design spaja ova dva dijela putem adaptivnog senzora koji prilagođava silu stezanja mehanizma za kopčanje svake od slušalica, smanjujući opterećenje na ušne hrskavice korisnika.

 

Svaka značajka dizajna slušalica radi kako bi proizvela sigurno, ali ergonomsko pristajanje, ostajući pričvršćena na ušima korisnika čak i tijekom cijelog dana slušanja. Povrh toga, HUAWEI FreeClip nude dugo trajanje baterije s 8 sati reprodukcije glazbe odjednom ili do 36 sati reprodukcije glazbe s kućištem za punjenje.

 

Povrh toga, HUAWEI FreeClip sa svojim inovativnim dizajnom nalik na naušnicu koja ne blokira ušni kanal osigurava udobno nošenje i podržava svijest korisnika o okolini što ga čini prikladnijim za sport i vježbanje na otvorenom. HUAWEI FreeClip ima IP54 ocjenu otpornosti na vodu, prašinu i znoj što ove slušalice čini izvrsnima za korisnike koji se oslanjaju na audio gadgete tijekom fizičkih aktivnosti. Kanal za prigušivanje zvuka pomaže u suzbijanju buke vjetra što pomože korisnicima upućivati pozive čak i dok se voze biciklom ili autom uz  spuštene prozore.

Prva inteligentna pametna tehnologija detekcije istrošenosti u industriji

 

HUAWEI FreeClip se izdvajaju i po tome što korisnici mogu nositi obe slušalice na oba uha, odnosno ne postoji zasebna slušalica za desno odnosno lijevo uho, već se svaka od slušalica automatski prilagođava strani na kojoj ih korisnik nosi.

Tehnologija Smart Wear Detection osigurava da se slušalice prilagode te korisniku osiguraju udobnost, stvarajući intuitivnije korisničko iskustvo bez nedosljednog zvuka ili nelagode u ušima.

Budući da se slušalice mogu koristiti naizmjenično, korisnici mogu optimizirati trajanje baterije i uživati ​​u dužem trajanju korištenja, posebno u scenarijima u kojima je potrebna samo jedna slušalica za brzi odgovor na poziv.

Cijene i dostupnost

HUAWEI FreeClip slušalice dostupne su u lokalnoj prodaji kod Huawei partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199 EUR. 

 

O Huaweiju

 

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia – YouTube

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/