Eyezen® leće su optimizirane jednojakosne leće koje opuštaju i štite vaše oči. Dizajnirane su uzimajući u obzir naše moderno, digitalno okruženje. Poboljšajte svoj vid u svakodnevnom životu i za vrijeme gledanja u ekrane.

Essilor Eyezen

Prednosti Eyezen leća

Poboljšan fokus kod sitnih znakova omogućuje lakše čitanje. Štite oči od plavo-ljubičastog svjetla. Zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu s 2 točke optimizacije, Eyezen leće su optimizirane za čitanje sadržaja s digitalnih ekrana. Omogućuju bolju oštrinu u svim smjerovima gledanja te smanjuju i sprječavaju simptome zamora oka.

Eyezen® Start – nova generacija jednojakosnih leća

Eyezen® Start leće su optimizirane jednojakosne leće dizajnirane za opuštanje i zaštitu vaših očiju, od 12 godina naviše.

Eyezen Start

Eyezen DualOptim tehnologija

Jedinstvena tehnologija leća koja uzima u obzir dvije referentne točke vida na daljinu i blizinu. Cijela površina leće optimizirana je prema udaljenosti objekta i smjeru pogleda kako bi se osigurala ispravna korekcija, smanjujući aberaciju i izobličenje leće.

Eyezen® Boost – za dobar vid i dobar fokus

Eyezen® Boost leće dizajnirane su za osobe koje nose jednojakosne leće i imaju problema s umorom očiju. Smanjuju naprezanje očiju, olakšavaju fokusiranje i poboljšavaju čitljivost sitnog teksta.

Eyezen Boost

Eyezen Focus tehnologija

Eyezen Focus je tehnologija distribucije dioptrije dizajnirana na način da optimizira i pomaže akomodacji oka pri gledanju objekata koji se nalaze na blizu, npr. na udaljenosti mobitela. Prilagođene prema dobi nositelja, ove leće smanjuju naprezanje očiju poboljšavajući čitljivost malih znakova.

Eyezen® Kids – najudobnija leća za djecu

Eyezen® Kids leće posebno su dizajnirane za djecu između 6 i 12 godina kako bi pružile bolju udobnost vida i zaštitu.

Eyezen Kids

Eyezen DualOptim Kids tehnologija

Tehnologija Eyezen® DualOptimTM Kids pruža šira vidna polja u udobnijoj leći. Djeca imaju veću korist od leće, u svim smjerovima pogleda (gornjem, donjem i periferiji):

  • vidno polje je 60 % šire od onog kod standardne jednojakosne leće
  • 60 % manje aberacija u donjem dijelu.