Aparthotel Lekavski, Zaton

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Aparthotel Lekavski se nalazi se u lijepom dalmatinskom mjestu Zaton, između malog povijesnog grada Nina i lučkog grada Zadra. Hotel je udaljen 400 metara od prekrasne plaže Zaton.
Nedaleko je biciklistička staza, kojom možete doći do plaže Nina, Petrčana i Punta Skala. Uz biciklizam možete se okušati u pješačenju, ribolovu, ronjenju, izletima u okolna mjesta.

U regiji Sjeverne Dalmacije oko naselja Zaton, Nin, Privlaka i otok Vir, nalaze se lijepe biciklističke staze kojima možete istražiti okolicu. Staze bicikla djelomično su asfaltirane ili vode preko šljunčanih cesta. Cestovne rute su uglavnom kratke udaljenosti, ali ih možete kombinirati međusobno. To je najbolji način korištenja brdskih bicikala ili bicikala za bicikliste.

Dok uživate u vašem izletu, naše vrhunsko osoblje će Vam pripremiti obrok, doručak, ručak i večeru. U našem restoranu nudimo domaća i međunarodna jela, po Vašem izboru i ukusu.
Naši sastojci su organski, Fair trade, ekološki i regionalno uzgojeni. Nudimo Vam jela pripremljena pod pekom i jela s drvenog roštilja, koji jelima daje prepoznatljiv domaći okus.

Naš bazen (50m2) Vam je na raspolaganju od svibnja do rujna, radi Vaše potpune relaksacije.
Sportski sadržaji kojima se još možete opustiti su stolni tenis i trampolin.

Zbog središnjeg položaja našeg hotela imate mogućnost posjetiti 4 nacionalna parka. Sve ture i izleti mogu se rezervirati u hotelu. (Nacionalni park Krka, Plitvička jezera, Kornati i Paklenica)

Aparthotel Lekavski Vam može ponuditi:

  • Jednokrevetnu sobu
  • Dvokrevetnu sobu
  • Dvokrevetna sobu s kuhinjom
  • Apartman

Sve sobe sadrže klima uređaj, telefon i besplatan bežični pristup internetu.
Naš moderni apartman ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak s kaučem na rasklapanje i blagovaonicu. Kuhinja ima hladnjak, dva kuhala i aparat za kavu.

 

Zajedno s našim timom, učinit ćemo vaš posjet našim hotelom što ugodnijim i želimo Vam ugodan boravak.

Obitelj Lekavski

 

  • Osoba Zdravko Lekavski
  • Adresa Dražnikova 15, 23232 Zaton