Aqua inžinjering d.o.o., Sesvete

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka AQUA INŽINJERING d.o.o. osnovana je 1994. godine u Zagrebu. Bavimo se uvozom – izvozom i zastupanjem inozemnih tvrtki. Zastupajući ino tvrtke, tokom godina AQUA INŽINJERING je pridobilo njihovo povjerenje, a samim time smo postali jedna od vodećih tvrtki na polju vodosnabdjevanja putem uronjenih crpki proizvođača PLEUGER, kao i pripadajućih armatura tvrtke VAG i automatike tvrtke STEINER.

Isto tako zastupajući tvrtke ALLWEILER – crpke te HEROSE – sigurnosni ventili, poznati smo i na poljima kemijske i procesne industrije.

Firma HEROSE pruža sigurnost širom svijeta za rukovanje tehničkim plinovima, parama i tekućinama. Sa 140 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i prodaji ventila s visokom razinom inovacije i moderne proizvodnje s certificiranim upravljanjem kvalitetom, ova je tvrtka jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača

Pumpe i sustavi FLOWSERVE također su ključni proizvodi u globalnoj industriji nafte i plina, ugljikovodika i kemijskih procesa, proizvodnji električne energije i vodnih resursa, kao i općeg procesa i industrijskog tržišta.

FLOWSERVE je postao pokretačka snaga na globalnom tržištu crpki. Niti jedna druga tvrtka za pumpanje nema dubinu ili širinu stručnosti u uspješnoj primjeni prethodno projektiranih, projektiranih i specijalnih pumpi i sustava.
Te pumpe igraju vodeću ulogu u čistoj energiji, smanjenju stakleničkih plinova i napajanju pitke vode, uz primjenu naprednih proizvodnih i procesnih tehnologija.

FLOWSERVE nudi najopsežnije svjetske linije prema ISO 13709 / API 610, ISO 2858 i ASME B73.1, zajedno s crpkama dizajniranima za nuklearne, JIS i druge globalno priznate dizajnerske standarde. Osim što nudi više od 100 različitih crpnih modela, svojim kupcima nudi i neusporedivu inženjersku i tehničku podršku s najnaprednijom hidrauličkom, mehaničkom, materijalnom, praćenju i dijagnostici u industriji.

Pumpe FLOWSERVE prevučene u skladu s standardima ISO, ASME ili API. Te pumpe su dostupne u različitim izvedbama kako bi se ispunili zahtjevi za kemijske, API, muljevite i krute tvari, kao i industrijske procese. Različite konfiguracije jamče pouzdan i učinkovit proces ispumpavanja. Brojne veličine, hidrauličke i materijalne kombinacije posebno su pogodne za primjenu u kojima su ključna razina beskompromisne pouzdanosti i učinkovitosti u širokom rasponu protoka.

Više od 23 godine iskusva, obratite nam se s povjerenjem- Tvrtka AQUA INŽINJERING d.o.o.

  • Osoba Martina Rašić
  • Adresa Zagrebačka ulica 15, 10360 Sesvete

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)