Aqua V.M.V. d.o.o.,Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Aqua V.M.V. d.o.o. je tvrtka osnovana 1994. godine, te joj je osnovna djelatnost proizvodnja, razvoj, primjena i prodaja:

  • Kemikalija za obradu komunalnih i industrijskih otpadnih voda (koagulanti, flokulanti, sredstva za bistrenje vode, bioaktivatori, antipjenići…)
  • Kemikalija za obradu pitkih voda (koagulanti, flokulanti, sredstva za kloriranje, dezinfekciju i filtriranje vode…)
  • Kemikalija za obradu tehnoloških i rashladnih voda ( koagulanti, flokulanti, biocidi, inhibitori kamenca i korozije, antipjenići…)
  • Pomoćnih sredstava (kemikalije) u svim industrijama
  • Kemikalija za obradu vode u bazenima

Uz isporuku kemikalija osiguran je i tehnički servis u njihovoj primjeni s ciljem stalnog poboljšanja tehničkih i tehnoloških rješenja koja su u skladu s ekološkim zahtjevima.

Korištenjem kemikalija tvrtke Aqua V.M.V. povećava se efikasnost i ekonomičnost proizvodnje, te poboljšava kvaliteta konačnog proizvoda uz uštedu sirovine i energije.

Korištenjem proizvoda tvrtke Aqua V.M.V., tvrtka se obvezuje pružati tehničke usluge i isporučivati proizvode poštujući odgovarajuće interne, nacionalne i europske propise koji se odnose na kvalitetu proizvoda i zaštitu okoliša.

Tehničke usluge uz korištenje naših proizvoda pružat će Vam tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom na tretmanu voda, koji uključuje biologe, prehrambene tehnologe i kemijske tehnologe.

Individualnim pristupom svakom tehnološkom procesu, uređaju i kvaliteti vode koju treba obraditi uspostavljamo partnerski odnos s kupcima koji se, osim na stručnosti, temelji i na uzajamnom povjerenju.

Za sve daljnje informacije naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju! Slobodno nas kontaktirajte, Aqua V.M.V. d.o.o.

  • Osoba Nives Vodopija
  • Adresa Ulica kralja Zvonimira 98, 10000 Zagreb