Area Maris d.o.o., Pula

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka Area Maris započela je s radom 2000. godine, te Vam nudi certificirane proizvode renomiranih europskih proizvođača iz svijeta zabave na vodi. Bilo da pokrećete novi posao ili nadograđujete već postojeći Area Maris nudi Vam sve što je potrebno za najbolju zabavu na vodi.

Misao vodilja pri pokretanju Area Marisa bilo je obogaćivanje ponude jadranskih plaža visokokvalitetnim proizvodima vrhunskog dizajna i inovacije. Od samog početka znamo da želimo nuditi samo one proizvode za čiju kvalitetu i sigurnost možemo bezuvjetno jamčiti. To je bio osnovni preduvjet pri odabiru naših partnera.

Pružajući Vam cjelovitu uslugu – od pomoći i savjetovanja pri odabiru odgovarajućeg proizvoda, preko dostave, montaže i sidrenja, pa do servisiranja po potrebi – možete biti opušteni jer u svakom trenutku uz sebe imate profesionalnu podršku. U istom danu kada završimo s montažom, sidrenjem i sigurnosnom provjerom Vi možete krenuti s radom.

Naše usluge uključuju:

  • Prodajom vodenih parkova ( proizvođača AVIVA i WIBITsports iz Njemačke)
  • Uslugom servisiranja svih elemenata vodenog parka
  • Montaža i sidrenje vodenih parkova
  • Savjetodavna pomoć pri pokretanju vlastitog posla
  • Prodajom MARTINI pedalina i ostale dodatne opreme

Naši su partneri svjetski priznate i provjerene kompanije Wibit i Martini – europski su proizvođači certificiranih proizvoda koji se pridržavaju visoko standardiziranih normi kada je u pitanju kvaliteta i sigurnost.
Više od 13 godina iskustva u radu s proizvodima iz svijeta zabave na vodi garantira Vam kvalitetu usluge nabave, montaže i sidrenja parkova, profesionalno savjetovanje, servisiranje i podršku pri pokretanju posla.

Wibit -svjetski lider u proizvodnji vodenih parkova na napuhavanje uveo je revoluciju u zabavu na vodi! Ovaj njemački proizvođač svake godine iznenađuje inovativnim i atraktivnim proizvodima što rezultira visokom razinom zadovoljstva kako naših veleprodajnih kupaca tako i krajnjih korisnika. Posljednjih 20 godina posvećeni su unaprjeđenju igara na vodi – njihov cilj je proizvesti ultimativno vodeno igralište uzimajući u obzir sigurnost prije svega.

Talijanski proizvođač Martini može se pohvaliti najdužom tradicijom u proizvodnji pedalina na svijetu. Njihovi proizvodi morem plove od davne 1969. godine što je garancija znanja i iskustva ovog proizvođača. Pedaline s bogatom dodatnom opremom, kajaci, kanui, čamci i ostali proizvodi za plažu predstavljaju široku paletu visokokvalitetnih proizvoda. Kvaliteta i sigurnost čine okosnicu proizvodnje Martinijevih proizvoda i time ih svrstavaju u svjetski vrh plažnog programa.

Osim neupitne kvalitete proizvoda, kreativnog dizajna i provjerenih sigurnosnih vrijednosti kao prednost izdvajamo dostupnost ovih proizvoda – rok isporuke može biti unutar 15 dana!

Upoznajte superzabavne Wibitove proizvode, saznajte više o filozofiji proizvodnje iz prve ruke a za sve nejasnoće i dodatna pitanja tim Area Marisa Vam stoji na raspolaganju.

 

  • Osoba Milivoj Dabić
  • Adresa Trg kralja Tomislava 7, 52100 Pula