Automehanika servisi d.d. , Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka Automehanika servisi d.d. Zagreb osnovana je 1993. godine temeljem Zakona o pretvorbi društvenih poduzeća. Društvo je 1995. godine usklađeno sa Zakonom o trgovačkim društvima te je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu. Osnovna djelatnost Automehanika servisi d.d. Društva je popravak i održavanje cestovnih motornih vozila. Tehnički pregled cestovnih motornih vozila i servis, kao temeljna djelatnost oslikava aktivnosti tvrtke Automehanika servisi d.d. kroz dva stoljeća djelovanja poduzeća osnovanog davne 1947. godine.

Primarna djelatnost Automehanika servisi d. d. jest:

 • Tehnički pregled vozila
 • Servis vozila
 • Usluge rabljenih vozila
 • Najam vozila

Odraz postojanosti usmjerenja prema ovim djelatnostima oslikan je u neprekinutosti orijentacije izgrađivanja egzistencijalnih odrednica društva, nekad i danas, ne napuštajući automobilsku industriju duže od 65 godina.

Stanica za tehnički pregled vozila nalazi se u iznimno atraktivnom dijelu grada Zagreba, Ulici kralja Zvonimira 25, veličine 1.200 m², gdje klijenti mogu obaviti tehničke preglede, registraciju i produženje registracije, poslove ugovaranja osiguranja, homologaciju, te eko testove na svom vozilu, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama i drugim pozitivnim propisima. Višegodišnji vjerni klijenti uvjerili su se u brzu i kvalitetnu uslugu koju im svakodnevno pružamo i uvijek nam se rado vraćaju. Zahvaljujući preporukama klijenata stvorili smo bogatu bazu korisnika naših usluga koji se u prostorima našeg Caffea mogu i osvježiti.

Naša Stanica za tehnički pregled vozila raspolaže jedinstvenom opremom najnovije generacije od koje bismo izdvojili:

 • Opremom potrebnom za ispitivanje vozila koja imaju pogon na sva četiri kotača
 • Oprema koja testira i osigurava postupak ispitivanja ispravnosti kočnica vozila, na osnovu kojeg je isključena i najmanja mogućnost nastanka neželjenih promjena na pogonskim sklopovima ispitivanog vozila
 • Uređaje za sigurno ispitivanje ispravnosti kočnica mopeda i motorkotača zahvaljujući ugrađenom
  naprednom računalnom programu na uređaju za ispitivanje kočnica
 • Najmoderniju hidrauličnu podiznu platformu [dizalicu] koja omogućava nadzorniku da vlasniku vozila na njegov zahtjev ukaže na stanje postroja vozila na primjereni način

Posjedujemo specijaliziranu radionicu za popravak karoserija vozila s termolakirnicom i ovlašteni servisi marki vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Honda i Škoda, smješteni su u Lopašićevoj 12. U sklopu Servisa nalazi se i prodavaonica s rezervnim dijelovima za navedene marke vozila.

Brzina i kvaliteta popravka vozila, te srdačnost osoblja servisa oduvijek su naš imperativ, a rezultat su stalnog stručnog usavršavanja djelatnika u trening centrima uvoznika i pod stalnim su nadzorom stručnih timova proizvođača navedenih zastupnih marki.
Posebne usluge, kao briga o klijentima našeg servisa putem besplatnog Info telefona, odvoz i dovoz vozila, adekvatno zbrinjavanje putnika i vozila pri nastanku prometne nesreće, čine skup mjera orijentirane prema povećanju zadovoljstva kupaca.

Primjenjujemo suvremene tehnologije u servisiranju i popravku oštećenih karoserija vozila, te naša naglašena spremnost u savladavanju novih vještina predstavlja okosnicu naše današnje i buduće orijentacije. Pravovremeno oblikovanje ljudskih i materijalnih resursa, u uvjetima zdrave tržišne borbe, bitna su značajka opstanka i napretka tvrtke.

AUTOMEHANIKA SERVISI d.d. i EURO DAUS d.d. nude kvalitetnu ponudu rabljenih vozila, u suradnji s partnerskom tvrtkom Euroleasing d.o.o., nudimo Vam mogućnost financiranja vozila po principu “ključ u ruke”.
Nudimo Vam cjelovit program financiranja vozila za fizičke osobe, obrtnike i trgovačka društva koji obuhvaća:

 • Operativni leasing
 • Financijski leasing
 • Brzo odobrenje zahtjeva
 • Najpovoljnije uvjete financiranja
 • Jedinstvenu uslugu “ključ u ruke“ – isporuka klijentu
 • Tehnički pregledanog, registriranog i osiguranog vozila

 

Pogledajte našu ponudu rabljenih vozila i odaberite najbolje vozilo za sebe. Za informaciju više i konkretnu ponudu obratite nam se osobno, telefonom ili pošaljite upit e-mailom vrlo rado ćemo Vam pomoći imate li nedoumica kod odabira. Automehanika servisi Vam pružaju mogućnost najma VW i Škoda vozila. Osim kraćih nudimo Vam i mogućnost najma na duža razdoblja. Cijene najma automobila pogledati ovdje.

Za sve informacije obratite nam se na INFO TELEFON: 0800 31 11

Dogovorite Vaš termin:

 • SERVIS VOZILA – 01/4611-339
 • TEHNIČKI PREGLED VOZILA – 01/4553-751
 • PRODAJA I NAJAM VOZILA- 01/ 4572-123, 01/ 4553 -755
 • Adresa Lopašićeva 12, 10000 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)