Copy reklam, Zaprešić

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Copy Reklam d.o.o. firma je koja već posluje 20 godina, te možemo reći da smo u to vrijeme dobro “ispekli zanat” marljivo učeći, usavršavali i učili kako bismo pružili što bolju uslugu i kvalitetu. Sada poslujemo kao jedna od prepoznatljivih firmi, koja se bavi izradom svih vrsta reklama, digitalnog tiska, termoformiranja pleksiglasa i izradi raznih vrsta stalaka.

Želimo se istaknuti kvalitetom i odnosom prema klijentu, s ciljem da klijent bude potpuno zadovoljan cijenom, kvalitetom, uslugom i cjelokupnim rezultatom.

Naše usluge uključuju:

 • Promo stalci i opremapromo stalci i oprema
 • Izrada svih vrsta reklamaizrada svih vrsta reklama
 • Digital tisak xxl rezanje folijedigital tisak xxl rezanje folije
 • Štambilji, laser & cnc obradaštambilji, laser & cnc obrada

Firma smo koja ima vrijedne i kvalitetne zaposlenike (njih čak 18) i vlastitu proizvodnju te spoj tih dviju stvari vrlo rezultira izvedbom bilo kakve zamisli naših klijenata ili dizajnera, bilo da se radi o nekom stalku složenije izvedbe za prospekte ili o kompleksnoj svjetlećoj reklami na vrhu zgrade.

Naši proizvodni prostori nedaleko Zagreba opremljeni su različitim strojevima i alatima, raspolažemo s odličnim printerima i cutterima,  koristimo lasere i CNC strojeve i svakodnevno nadopunjujemo našu ponudu.

Na sva Vaša pitanja ljubazno ćemo Vam odgovoriti mailom ili telefonom, a možete nas i posjetiti u ugodnom ambijentu našeg showrooma gdje ćemo Vam prezentirati neke od vlastitih proizvoda uživo i pokazati radove s kojima se ponosimo.

Naš je primarni cilj biti jedni od vodećih tvrtki u poslovima izrade vizualne signalizacije, stvoriti prepoznatljiv image, ponuditi svojim klijentima više od drugih.

Potrudili smo se uvesti i ISO standard a sve u cilju bolje kvalitete usluga i proizvoda.

Poštujemo specifičnost i osobnost pojedinaca, uvažavamo različitost mišljenja te podupiremo otvorenu komunikaciju. Da bismo postizali i održavali sve navedene vrijednosti, obvezujemo se zapošljavati osoblje koje će imati mogućnost stalno se razvijati i usavršavati, pribavljati najsuvremeniju opremu za rad, njegovati i razvijati partnerske odnose s klijentima. Pogledajte našu web ponudu.

Lokacije na kojima poslujemo:

 • Ured i radionica: Copy Reklam, Stubička 125, Ivanec Bistranski
  tel. +385 1 346-2441, fax: +385 1 346-1344

Naše poslovnice:

 • Copy Reklam, Ozaljska 38, Zagreb, tel/fax: +385 1 369-1537
 • Copy Reklam, Vlaška 117, Zagreb, tel/fax: +385 1 3498-409,  +385 1 3461-344
 • Copy Reklam, Petrinjska 28, Zagreb, tel/fax +385 1 7980-949, +385 1 3461-344

Ambiciozni smo, motivirani i vjerujemo u svoj uspjeh, znatiželjni smo i prihvaćamo nove ideje, odgovorni smo prema sadašnjim i budućim klijentima, djelujemo na očuvanju okoliša te nam je cilj biti prvoklasan i pouzdan partner.

 • Osoba Saša Dragić
 • Adresa Stubička 125, Ivanec Bistranski, 10290 Zaprešić