Detektivska agencija SHARK k.d., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Vlasnik detektivske agencije SHARK k. d. je magistar prava Goroslav Šmaguc sa iskustvom rada u MUP-U RH, istražnim djelatnostima na operativnim i rukovodećim poslovima u svim segmentima suzbijanja kriminaliteta i posebnih poslova, poslovima granične policije i sl.
Višegodišnji predavač i mentor na Policijskoj akademiji u sferi stručnog osposobljavanja za graničnu policiju. Detektivska agencija SHARK k.d. rješava slučajeve na području cijele Republike Hrvatske, kao i u drugim državama.

Prilikom rješavanja zaprimljenih slučajeva, osim vlastitih potencijala – visoko obrazovani i iskusni suradnici, detektivska agencija usko surađuje sa stručnjacima iz raznih područja – sudski vještaci, sudski tumači, odvjetnici, zdravstveni stručnjaci, kjnigovodstveni i porezni stručnjaci i dr.
Detektivska agencija SHARK ostvaruje i vrlo uspješnu suradnju sa privatnim detektivima susjednih država, kao i država iz EU i sa drugih kontinenata.

Privatna detektivska agencija Shark obavlja sve vrste istražiteljskih poslova, od otkrivanja nevjere u braku, prevara u osiguranju, kao i drugih oblika financijskih i srodnih prevara, pa sve do dubinskog ispitivanja poslovanja tvrtki i pojedinaca;
Sigurnosni konzalting – Određivanje i izrada pravilnika o poslovnim tajnama tvrtke, propisi za zaposlenike, pomoć u pripremi projekata za financiranje iz Fondova EU te dobivanje NATO i EU sigurnosnih certifikata.
Analize i upravljanje rizicima – Izrada analiza rizika prema kojima predlažemo u kojem smjeru rješavanja problema krenuti u eventualnim kriznim situacijama ili prevenciji istih.
Prikupljanje i analiza poslovnih podataka o konkurenciji – Prikupljanje poslovnih podataka o određenim tvrtkama, poslovnim partnerima ili konkurenciji; općenito, provjera cjelokupne situacije prije nego li klijent npr. stupi u poslovni odnos ili odluči investirati.
Zaštita od nelegalnog prikupljanja podataka (industrijske špijunaže) – Zaštita tvrtke i zaposlenika od nelegalnog prikupljanja povjerljivih ili osjetljivih informacija i poslovnih tajni, ono što se često naziva i industrijskom špijunažom.
Sigurnost managmenta i zaposlenika – Ukoliko je sigurnost firme i zaposlenika dovedena u pitanje predlažemo i organiziramo različite vidove zaštite; od zaštite osoba do zaštite događaja i objekata.
Obuka managmenta i zaposlenika – Educiranje zaposlenika i upoznavanje s određenim aspektima industrijske špijunaže na koje trebaju obratiti pozornost ne bi li se zaštitili.
Primjena posebnih mjera tehničke zaštite (TSCM) – Pomoću moderne tehničke opreme vršimo protuprislušne preglede prostorija i vozila firme. Na tom području predlažemo i druga tehnička rješenja u cilju zaštite podataka i zaštite tzv. glasovne i elektroničke komunikacije.

  • Osoba Goroslav Šmaguc
  • Adresa Derenčinova 18, 10000 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)