DOK-ING d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

DOK-ING je privatna hrvatska tvrtka, u 100% privatnom vlasništvu, utemeljena davne 1991. godine. Već 26 godina radimo na proizvodnji robotiziranih i specijalnih sustava i opreme posebne namjene. Sjedište, proizvodni pogon i naš servis se nalaze na površini od 15.000 četvornih metara u Zagrebu.

Grad Slunj je centar sekundarnog proizvodnog pogona, koji se nalazi 50 km južno od Zagreba. Uz podružnicu koja se nalazi u SAD-u, postoji ona u Južnoj Africi, DOK-ING Africa, koja podupire program južnoafričkih rudnika. Danas DOK-ING broji 220 radnika, U Zagrebu, Slunju i Africi.

Tvrtka DOK-ING je tijekom prvog razdoblja svojega rada aktivno sudjelovala u obavljanju poslova razminiranja, čime se prikupio veliko iskustvo i znanje u razminiranju različitih vrsta mina, na različitim vrstama terena, unutar i izvan Republike Hrvatske. Stečeno iskustvo bila je osnova za projektiranje i proizvodnju prvih strojeva s daljinskim upravljanjem, izrađenih isključivo za humanitarno razminiranje.

DOK-ING svakodnevno radi projekte istraživanja i razvoja s raznim međunarodnim i domaćim organizacijama, uključujući Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, kao i Državni pomorski institut (Brodarski institut), Fakultet elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta Zagreba i Ženevskog internacionalnog centra za humanitarno razminiranje (GICHD).

Naši sustavi razminiranja istovremeno su prodani u više od 20 zemalja diljem svijeta, nizu vladinih i humanitarnih organizacija, kao i trgovačkih društava, te je sveukupno proizvedeno 250 sustava deminiranja lake i srednje težine.

Radeći motom “Nemoj slati čovjeka da obavlja posao stroja” pokrenuli smo program rudarstva s dodatnom opremom niske razine, te nakon testiranja prvih proizvoda uskoro će razviti posve novu skupinu ultra niske razine opreme.
Kako bi se zaštitili i osigurali životi ljudi koji rade u izuzetno opasnoj domeni vatrogastva, DOK-ING je osmislio višenamjenski robotski sustav koji bi im pomogao u obavljanju posla sigurno i djelotvorno.

Proizveli i osmislili smo prvi hrvatski urbani električni automobil s izvrsnim automobilskim izvedbama.
DOK-ING, u nekoliko riječi, integrira vlastite inovacije i nove tehnologije, razvija i proizvodi sustave posebne namjene za zaštitu ljudskih života u najopasnijim sredinama, prvenstveno u razminiranju, rudarstvu i protupožarnoj zaštiti.

Osim toga, ulažući u poslovnu izvrsnost, svi na DOK-ING-u nastoje stvoriti dobru osnovu za proširenje inovativnog asortimana proizvoda, osiguravajući priznanje tvrtke na svjetskom tržištu.

Naša ponuda se sastoji od proizvoda za:

  • RAZMINIRAVANJE ( MV-4 i MV-10)
  • AUTOMOBILSKU INDUSTRIJU ( luksuzni električni automobil-LOOX)
  • GAŠENJE POŽARA ( MVF-5)
  • PODZEMNO RUDARSTVO ( MVD-XLPD)

Dodatne usluge koje DOK-ING nudi su:

  • INDUSTRIJSKE USLUGE ( Široko širenje proizvodnih usluga uključujući rezanje, glodanje, rezbarenje, savijanje i prototipova)
  • ODRŽAVANJE I POPRAVAK ( Pravovremeno dovodi strojeve natrag na radni nalog)
  • TRENING ( Omogućuje pravilnu i raširenu upotrebu naših sustava)

Inovativni smo, uporni i predani, odgovorno radimo na identificiranju i upravljanju rizicima, te aktivno sudjelujemo u poboljšanju okoliša, zdravlja i sigurnosti.

 

 

  • Osoba Gordana Modrušan Horvat
  • Adresa Kanalski put 1, 10000, Zagreb