DORA-PAK d.o.o, Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Dora-PAK d.o.o. je osnovana 1993. godine kao zastupnik i distributer opreme za pakiranje inozemnih dobavljača, te naknadno započinje s proizvodnjom vrećica iz barijernih filmova.

Godine 2007. proizvodni dio seli se u industrijski zonu na gradskom području Zagreba-naselje Buzin, te se širi paleta proizvoda i usluga, osobito u dijelu tehnike pakiranja zahtjevnijih aplikacija i savjetodavnih usluga.

Kreativni smo i inovativni, za dizajn tehnike pakiranja i projektirana rješenja. Dizajn i inovaciju uklapamo u Vaše poduzetničke i proizvodne mogućnosti i oplemenjujemo personaliziranjem usluge. To rezultira kvalitetnim funkcionalnim sadržajem gotovih proizvoda za pravovremene isporuke po konkurentnim cijenama.

Vakuumsko pakiranje nudi ravnotežu barijernih svojstva, žilavost, otpornost na kemikalije, mekoću, fleksibilnost, atraktivan izgled i dobru ekonomiju s različitim strukturama folija. Usluga je primjenjiva za veliki niz aplikacija, koji iziskuju visok stupanj zaštite.

Naša moderna ambalaža nije više vezana samo za zaštitnu funkciju, već je i vjerodostojan prikaz cjelokupnog proizvoda, zajedno s njegovim marketinškim vrijednostima.

DORA-PAK d.o.o. nudi i garantira:

  • Zahvaljujući stvaralačkim i pouzdanim timovima razvojnog proizvodnog dijela, garantiramo ponudu strojeva višestruke uporabne funkcije za najrazličitija tržišta i njihove zahtjeve.
  • Visoko kvalificirani timovi inženjera i tehničara brinu se za kontinuirano poboljšanje tehničkih rješenja, te da su strojevi izrađeni u skladu s najnovijim strojarskim dostignućima, kao i elektroničkom podrškom najnovije generacije.
  • Nudimo svojim kupcima i kvalitetnu “poslije-prodajnu podršku”, kao što je brza intervencija specijaliziranih servisera i osiguravamo nabavu rezervnih dijelova za strojeve za vrijeme njihovog životnog ciklusa.
  • Prilagođavamo i nudimo veliki izbor ambalažnih materijala, savjetovanje i samostalne usluge izrada ambalažnih vrećica i folija
  • Nudimo oblikovanje i grafičko uređivanje ambalaža, po potrebama i željama stranaka
  • Nudimo podršku u implementaciji suvremenih elektronskih dostignuća, kod rabljenih strojeva

 

Dovoljno smo  veliki i dovoljno maleni da zadovoljimo Vaše zahtjeve na osobnoj razini. Naš uspjeh uključuje kvalitetu proizvoda u širokoj paleti ponude.

 

  • Osoba Željko Čorba
  • Adresa Bani 69 a, 10 010 Zagreb