Dr. Myko San – Zdravlje iz gljiva d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

DR MYKO SAN – ZDRAVLJE IZ GLJIVA d.o.o. osnovali su 12. rujna 1990. godine dr. sc. Ivan Jakopović i Marija Jakopović, a poduzeće se bavi proizvodnjom dodataka prehrani i drugih proizvoda od jestivih i ljekovitih gljiva.

Prva smo tvrtka u Europi specijalizirana za proizvodnju preparata iz ljekovitih gljiva i u samom svjetskom vrhu u toj oblasti. Proizvodimo i isporučujemo preparate iz ljekovitih gljiva na temelju tisućeljetnih iskustava stare kineske i japanske medicine i provjerenih rezultata najsuvremenijih znanstvenih istraživanja.

Tri su bitne komponente DR MYKO SAN – pristupa očuvanju ljudskog zdravlja:

 • Primjena ljekovitih gljiva kao prirodnih sirovina, samoniklih ili uzgojenih. Zbog toga u našim preparatima nema otrovnih ni drugih štetnih sastojaka, pa zato niti neugodnih nuspojava, pod pretpostavkom da kod korisnika ne postoji alergija na gljive.
 • Korištenje tisućljetnih iskustava tradicionalne kineske i japanske medicine, ali i korejske i drugih dalekoistočnih naroda, u kojima ljekovite gljive imaju prvorazrednu važnost, a medicinska praksa ih je provjeravala u ogromnim vremenskim i populacijskim razmjerima.
 • Suvremena upotreba ljekovitih gljiva nužno se temelji i na suvremenim znanstvenim istraživanjima. Iskustva tradicionalne medicine već se više od pola stoljeća širom svijeta sistematski empirijski istražuju strogo znanstvenim metodama i mjerilima kemije i farmakologije, bioloških i medicinskih znanosti. Rezultati su izuzetno značajni, a primjena preparata iz ljekovitih gljiva u svjetskim se razmjerima sve više širi.

Znanstveno je utvrđeno da ljekovite gljive mogu pomoći sa;

 • ZAUSTAVLJANJEM RASTA TUMORA
  LENTIFOM, LENTRAM, POLYPORIN, SUPER POLYPORIN, AGARIKON, i AGARIKON PLUS su kombinacije ekstrakta gljiva za koje je znanstveno potvrđeno da mogu kočiti rast tumora za 95-100%. Namijenjeni su prevenciji i za pomoć osobama u malignim bolestima, osobito kad su uznapredovale, metastarske ili recidivne.
 • REGULACIJOM RAZINE ŠEĆERA U KRVI
  DIMEMYKON je preparat iz ljekovitih gljiva za koje je dokazano da mogu optimalno regulirati razinu šećera u krvi i držati pod kontrolom šećernu bolest.
 • ZA OPĆE POBOLJŠANJE ZDRAVLJA
  MYKOTONIK je preparat za opće poboljšanje zdravlja, osobito ljudi preopterečenih poslom, boležljive djece i starijih, a preporuča se i sportašima.
 • ZA SNIŽAVANJE TLAKA,
  ARMILENT stimulira krvotok i pomaže snižavanju povišenog krvnog tlaka do njegove normalne razine.
 • KOD ATEROSKLEROZE
  MYKOMIX se koristi za prevenciju ateroskleroze i ublažavanje njezinih posljedica. Ljekovite tvari iz gljiva smanjuju kolesterol, trigliceride i fosfolipide u krvi, što su glavni uzročnici bolesti srca i krvnih žila.
 • PROTIV NEURODEGENERATIVNIH BOLESTI
  NEUROMYKON kombinacije ekstrakata gljiva učinkovitih protiv neurodegenertivnih bolesti, koji služi za ublažavanje i usporavanje razvoja Alzheimerove i parkinsonove bolesti, multiple skleroze itd.
 • PROTIV AIDS-a, HEPATITISA, GRIPE
  MYKOPROTECT i SUPER POLYPORIN sadrži ekstrakte ljekovitih gljiva za prevenciju i borbu protiv jakih virusnih bolesti. Koriste se protiv AIDS-a, hepatitisa, herpesa, gripe, prehlade

 

Obratite nam se s povjerenjem!

 • Osoba Ivan Jakopović
 • Adresa Miramarska 109, 10000 Zagreb