dzDESIGN svojim klijentima nudi izradu kvalitetnih i modernih web stranica, pristupačan internet marketing i usluge grafičke pripreme, tiska, reklama i snimanja važnih događaja. Svakom klijentu pristupamo individualno kako bi klijent mogao opravdati uloženu investiciju za razvoj tvrtke.  Kreativnost i kontinuirano usavršavanje kao i suradnja s mnogim agencijama, tvrtkama i pojedincima rezultirali su nizom zadovoljnih klijenata. Uz sve veći razvoj komercijalnih sadržaja na Internetu našu dzDESIGN ponudu proširili smo mogućnošću izrade gotovih e-commerce rješenja. Time Vam možemo isporučiti najadekvatnije rješenje za Web Shop ili ostale načine prodaje putem Interneta.

Također Vam nudimo grafički dizajn, pripremu i tisak za sve vrste publikacija (kalendare, promo kataloge, čestitke, plakate), kao i veliki izbor ostalih prigodnih promo materijala: upaljača, olovaka, rokovnika, stolnih mapa i drugo. Povjerenje su nam ukazale kako velike kompanije tako i mali poduzetnici, a s većinom od njih surađujemo i više od 17 godina. Upravo zbog kvalitete naših radova ali i poslovne politike, zadržali smo vjernost više od 90% klijenata.

Godine 2008. dzDESIGN je pokrenuo projekt Cro-Ponuda, te je stvorena reprezentativna baza poslovnih subjekata, malih i srednjih tvrtki koje tržište žele upoznati sa svojim proizvodima i uslugama, čime upotpunjujemo uslugu marketinga
Na portalu Cro-Ponuda predstavljaju se i najveće i najuspješnije hrvatske tvrtke koje svojom prisutnošću na Cro-Ponudi potvrđuju svoj rejting i lidersku poziciju na tržištu.

Tijekom 17 godina usavršili smo naše usluge:

 • DIZAJN WEB STRANICA
  Stvaranje funkcionalne i lijepe web stranice naš je prvenstveni cilj.
 • HOSTING WEB STRANICA
  Usluga smještaja i nadzora vaših stranica na web-u. Pri tome za vas ćemo organizirati sve radnje od registracije domene do smještaja stranica na server.
 • INTERNET MARKETINGA
  Svakako je najbitnije razmisliti o načinu i strategiji kojima ćete se oglašavati- SEO (optimizacija), socijalne mreže, oglašavanje.
 • GRAFIČKI DIZAJN I TISAK
  Branding i logo dizajn, grafički dizajn, priprema za tisak (DTP), kvalitetan tisak.
 • FOTOGRAFIJA I VIDEO
  Nudimo vam profesionalno fotografiranje te snimanje video spotova koji će svakako podići razinu kvalitete prezentacije vaše tvrtke ili projekta.
 • REKLAME
  U suradnji s našim partnerima realizirat ćemo reklamu kojom ćete proširiti glas o svojem poslovanju. Oslikavanje vozila, svjetleće reklame, 3D slova

Ovdje možete pregledati popis naših zadovoljnih klijenata, te naše reference, za sve ostale informacije kontaktirajte nas,  dzDESIGN

 • Osoba Sanja Lipski
 • Adresa Slavenskoga 1, 10000 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)