Tvrtka Gajeta d.o.o. je osnovana 1994. godine. 2001. godine tvrtka počinje sa sakupljanjem infektivnog otpada, 2005. dobivamo dozvolu te postajemo obrađivači opasnog otpada, a 2007. godine dobivamo dozvolu za sakupljanje neopasnog otpada.

U opasni i potencijalno opasni otpad spadaju infektivni i potencijalno infektivni otpad, kemikalije, farmaceutski otpad i slično.

Gajeta d.o.o. isporučuje svoje usluge na području; Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Međimurske županije, Koprivničko-križevačke županije, Varaždinske županije, Ličko-senjske županije, Osječko-baranjske županije, Karlovačke županije, Zadarske županije, Šibensko-kninske županije, Splitsko-dalmatinske županije te zajedno sa kooperantom na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Protekom vremena, a uz primjenu najsuvremenijih tehnoloških rješenja, poboljšavanje poslovne organiziranosti i stjecanjem iskustva izrasta u tvrtku koja je danas u okviru svoje djelatnosti sposobna klijentima ponuditi cjelovitu uslugu:

 • ODVOZ OPASNOG OTPADA
  Odlukom Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja od 05. srpnja 2001. tvrtka Gajeta d.o.o. je stekla licencu za sakupljanje i prijevoz medicinskog, infektivnog, potencijalno infektivnog otpada iz liječničkih i zubarskih ordinacija te starih lijekova iz ljekarni.
  Opasni medicinski otpad sadrži elemente kemijske i biološke opasnosti bili oni kruti, tekući ili plinoviti. Opasan medicinski otpad se prema svojstvima koje ga čine opasnim i prema mjestu nastanka u skladu s Naputkom o postupanju s otpadom koji nastaje pri pružanju zdravstvene zaštite (NN br.50/00)
 • CONSULTING
  Naše konzultacije obuhvaćaju sve cjeline problema, od njegovog sagledavanja do provedbe cjelovitog rješenja i za najzahtjevnije korisnikove potrebe. Nudimo cjelovitu uslugu, kako odvoz i obradu medicinskog otpada tako i savjetovanje klijenta o najboljim metodama i praktičnom rješavanju njegovih potreba.
 • OBRADA OPASNOG OTPADA
  Obrada infektivnog otpada vrši se u Newster 10 sterilizator-konverteru. Newster 10 je tehnološki gledano sterilizator-konverter i predstavlja bazni uređaj koji omogućuje obradu infektivnog i potencijalno infektivnog medicinskog otpada.
  Uređaj je jedinstven po tome što omogućava istovremeno mrvljenje i sterilizaciju otpada, te njegovo sušenje s visokim stupnjem automatizacije i efikasnosti.
  Obrađeni otpad je sterilan, suh, smrvljen, neprepoznatljiv te iskoristiv kao izvor energije i kao takav spada u kategoriju komunalnog otpada.

Gajeta d.o.o. neprekidno prati najnovije svjetske trendove, usvaja nove metode i znanja i neprekidno se tehničko-tehnološki usavršuje u svim segmentima svoje djelatnosti od prijema otpada do njegove konačne obrade.

Tvrtka posjeduje ISO certifikate ISO 14000 i ISO 9001, više na našem WEB-u.

 


		
 • Osoba Damir Jović
 • Adresa Sjedište: Cankareva 6, 10000 Zagreb
  Ured: Črnomerec 63, 10000 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)