Hotel Sunce, Podstrana, Split

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Hotel Sunce je obiteljski vođen hotel smješten na samoj plaži u Podstrani, u Hrvatskoj, na jadranskoj obali, 7 km jugoistočno od Splita, poziva Vas da doživite jedinstven sklad sunca, mora koje oplakuje hotel i planine Mosor koja ga štiti svojim kršem.

Svaka od naših 16 klimatiziranih jedinica je opremljena satelitskom TV, besplatni WiFi-om, telefonom, mini barom i sefom, a većina soba uključuje i privatni balkon ili terasu s pogledom na plažu i more. Naš moderno opremljen objekt nalazi se na samoj plaži i uključuje zatvoren bazen, saunu, sprave za vježbanje, sobu za masaže, restoran i beach bar.

Gosti u hotelu Sunce su uvijek samo nekoliko koraka udaljeni od svega što je potrebno za potpuni odmor uz more, od izlaska do zalaska sunca i udobnosti preko noći.

Hotel Sunce kao Vaš domaćin je posvećen stvaranju toplog, pozitivnog okruženja u kojem se gosti osjećaju jednako udobno u svojoj sobi, u baru na plaži ili modernom restoranu, opuštaju na plaži, uživaju u sauni ili masaži uz bazen. Naša predanost da osiguramo 100% zadovoljstvo naših gostiju počinje s Vašom rezervacijom i nastavlja dalje tijekom vašeg boravka.

Za vaš dolazak i odlazak, Hotel Sunce će rado organizirati pristupačne taxi transfere od i do zračne luke Split i drugih destinacija. Gosti koji dolaze automobilom u Hotelu Sunce mogu koristiti besplatan parking na našem privatnom parkiralištu. Rezervacija za parking nije potrebna.

Za one koji žele malo odlutati, blizina i jednostavan pristup do povijesne jezgre Splita omogućuje našim gostima lako istraživanje kulturnih znamenitosti, kao što su UNESCO zaštićena Dioklecijanova palača, uživanje u specijaliziranom shoppingu u labirintu uskih splitskih ulica, gledati svijet ispijajući espresso na Rivi, splitskom poznatom šetalištu, pješačiti na brdo Marjan te uživati u izvrsnom panoramskom pogledu na more i grad ili izletu na otoke Brač ili Hvar prije povratka u mirni luksuz vaše klimatizirane sobe ili privatni balkon s pogledom na more i okolne otoke.

Tijekom vašeg boravka u hotelu Sunce, naše osoblje je uvijek na raspolaganju za organizaciju najma automobila, brodova, bicikala ili skutera, također transfere, ture i izlete po povoljnim cijenama.

Dvije lokalne autobusne linije prometuju redovito tijekom svakog dana sa zaustavljanjem ispred hotela Sunce. Naši gosti cijene ovaj brz, jednostavan i praktičan pristup centru Splita i okolice pa se često odluče za korištenje lokalnog javnog autobusa kako bi izbjegli stres vožnje i parkiranja u Splitu.

Naša prostrana blagovaonica i luksuzna terasa na otvorenom nudi velik izbor domaće i međunarodne kuhinje u ozračju moderne elegancije s prekrasnim panoramskim pogledom na more i zalazak sunca.

Autentična dalmatinska jela, kao što su pečena janjetina, dalmatinska peka (miješano meso ili morski plodovi s povrćem) ili Pašticada (kiselo / slatko sporo pirjano meso posluženo s njokima), svježi plodovi mora, jela od ribe na žaru, škampi, jastoga ili školjaka i razna međunarodna jela zadovoljit će svaki ukus i sve prehrambene potrebe.

S našim banket uslugama u restoranu kapaciteta do 70 osoba, hotel Sunce je idealno mjesto za grupne skupove i posebne događaje. Za više informacija o organiziranju posebnih događanja u Hotelu Sunce kliknite ovdje.

Bez obzira da li ste iskusan jahač ili početnik, jahanje Cetinskom krajinom u pratnji iskusnih instruktora pružit će Vam istinski užitak.

Ljubiteljima konja ovaj kraj s višestoljetnom tradicijom osim jahanja pruža mogućnost posjete sinjskom hipodromu. Svake godine se prvog vikenda u kolovozu održava i viteška igra “Sinjska Alka” u spomen na pobjedu nad Turcima 1715.

Ako ste početnik možete se odlučiti za školu jahanja (na mirnim, školskim konjima) koju vodi profesionalni instruktor i uzgajivač s tridesetogodišnjim iskustvom. Preporučujemo Vam da ponesete duge hlače i tenisice. Ostalu opremu osigurava organizator.

Hotel Sunce također ima u svojoj ponudi i Rafting izlete. Rafting je sport u kojemu posade u čamcima savladavaju na određenoj poznatoj duljini, tok rijeke. U našem slučaju, tok rijeke Cetine, dužine 9 km. Samo splavarenje traje 3 do 4 sata. Svaki čamac ima svoga vodiča koji odgovara za posadu i upravlja plovilom. Svi vodiči koji upravljaju raftovima članovi su rafting kluba “Cetina” iz Omiša (aktualni prvaci Hrvatske). Temperatura vode u sezoni je oko 20°C, a zraka oko 30°C, pa je pogodna za kupanje, hidro masaže i slično.

U bezvodnom kršu dalmatinske zagore, svoj put prema moru probila je rijeka Krka, prirodni fenomen krša. Izvirući u podnožju Dinare, na istočnom dijelu Kninskoga polja, probija se veličanstvenim kanjonom te utječe u Jadransko more pokraj Šibenika. S potopljenim dijelom ušća, Krka je duga 72 km. Osebujnom ljepotom svog velikog kanjona, kaskadnim tokom, čudesnim sedrenim tvorevinama, špiljama, zelenim dolinama i bujnom vegetacijom, Krka je jedno od najljepših i najomiljenijih izletišta Dalmacije.

Canyoning je jedna od novijih avanturističkih aktivnosti koje Vam nudimo. Radi se o istraživanju fenomena i misterija nezagađene prirode. U kanjonu morate hodati, skakati, plivati i penjati se što povećava izazov i adrenalin. Na ovoj nezaboravnoj i jedinstvenoj avanturi će Vas pratiti profesionalni vodiči (članovi 1. hrvatskog penjačkog kluba “Marulianus”).

Kontaktirajte nas i posjetite na stranici TripAdvisor, kao i na našoj WEB stranici.

  • Adresa Grljevačka 146 ,21312 Podstrana, Split, Hrvatska