Jaškapack d.o.o. , Sesvete

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvornicu JAŠKAPACK d.o.o. utemeljili su krajem prosinca 1989. godine Josip Jaška i sin Zoran Jaška. Sjedište tvrtke je u istočnoj industrijskoj zoni grada Zagreba, u Sesvetama, Savska cesta br. 1. Jaškapack d.o.o. tvornica trenutno zapošljava 150 radnika, s tendencijom povećanja broja zaposlenih, a proizvodnja je organizirana u trosmjenskom radu. Posjedujemo vlastiti vozni park od 15 tegljača, tako da gotovu robu dostavljamo kupcu u najkraćem mogućem roku. Izgradnjom proizvodno-poslovnog objekta površine 20 000 četvornih metara organizirana je proizvodnja valovitog kartona i ambalaže iz valovitog kartona. Permanentnim ulaganjem u opremu, instalirana je industrijska linija za proizvodnju valovitog kartona u C, B, E, F, G valu (dvoslojni, troslojni, četveroslojni, peteroslojni te sedmeroslojni valoviti karton). Linija njemačkog proizvođača potpuno je kompjuterizirana i bazirana na najmodernijoj tehnologiji za proizvodnju valovitog kartona, godišnjeg kapaciteta 35 000 tona.
Jaškapack d.o.o. se ubraja u velike proizvođače valovitog kartona i ambalaže u Republici Hrvatskoj.

U pogonu za preradu valovitog kartona u ambalažu instalirane su najnovije, visokoproduktivne i tehnički najsuvremenije linije koje su u mogućnosti izraditi najzahtjevniju vrstu ambalaže. Kao primjer možemo navesti da smo jedini proizvođači ambalaže iz sedmeroslojnog valovitog kartona u našoj regiji i šire, te jedini proizvođači „vodonepropusne” ambalaže, ambalaže koja drži i ne propušta vodu. Supstituiramo kaširanu ambalažu direktnim offset tiskom na E, F, G mikroval te na taj način pojeftinjujemo proizvodnju kaširane ambalaže.

Industrijska BHS linija za proizvodnju valovitog kartona instalirana u tvornici JAŠKAPACK ima kapacitet 35 000 tona godišnje proizvodnje.
Instalacijom tri BHS modul facera ‘in line’, dobili smo mogućnost proizvoditi sedmeroslojni valoviti karton, te smo jedini proizvođači u regiji. Prvi i jedini u regiji proizvodimo uz sedmeroslojni karton i mikroval u G kvaliteti.

 

Kvalitete valovitog kartona koje JAŠKAPACK d.o.o. nudi:

 • Sedmeroslojni valoviti karton ( c+b+c, c+e+c val) u pločama
 • Peteroslojni valoviti karton ( c+b, c+e, b+e, b+f, e+f, e+g, f+g) u pločama i sloter materijal
 • Četveroslojni valoviti karton (b+e, e+f, e+g) u pločama i sloter materijal
 • Troslojni valoviti karton (c, b, e, f, g val) u pločama i slmt
 • Dvoslojni valoviti karton (c, b, e valu) u roli

Tvornica JAŠKAPACK proizvodi tri kvalitete mikrovala:

 • E-VAL (visina vala 1,6 mm)
 • F-VAL (visina vala 0,75 mm)
 • G-VAL (visina vala 0,55 mm)
 • E+F VAL (visina vala 2,35 mm) peteroslojna kombinacija
 • E+G VAL (visina vala 2,15 mm) peteroslojna kombinacija

 

Tvornica JAŠKAPACK instalacijom 3 BHS modul–facera ima mogućnost proizvoditi sedmeroslojni valoviti karton od kojeg se dalje proizvode sedmeroslojne oktabine raznih veličina.

U Hrvatskoj smo jedini proizvođač „vodonepropusne” ambalaže. To je tzv. kontaktna kutija za pakiranje tekućih industrijskih masti, a kontrola nepropusnosti vrši se ulijevanjem vode u kutiju. Za proizvodnju vodonepropusne kutije posjedujemo stroj i tehnologiju koju smo sami razvili. Unutrašnjost kutije je plastificirana, što omogućava zadržavanje sadržaja (tekućine).

Tvornica JAŠKAPACK ima instaliran offset stroj koji omogućava direktan offset tisak na mikroval (E, F, G) te peteroslojni mikroval ( E+F, E+G, F+G). Na taj način pojeftinjujemo proizvodnju offset-kaširane ambalaže, te supstituiramo kromo karton s G-valom koji je puno čvršći od kromo kartona i vidno jeftiniji. Ovu mogućnost ima samo nekoliko tvornica u Europi.

 

Moderan pogon tvornice JAŠKAPACK, uz višegodišnje iskustvo, sadrži navedene strojeve:

 • INDUSTRIJSKA LINIJA ZA PROIZVODNJU VALOVITOG KARTONA  za proizvodnju valovitog kartona, kapaciteta 35.000 tona godišnje, s mogućnošću izrade troslojnog, četveroslojnog, petoslojnog i sedmoslojnog valovitog kartona.
 • AUTOPLATINA  linija za izradu štancane ambalaže. Stroj je visokih tehnoloških mogućnosti i veoma brz.
 • PROLAZNA ROTO ŠTANCA velikih mogućnosti u izradi štancane ambalaže, dimenzija 1700 × 1400.
 • AUTOMATSKA LINIJA CASE MAKER za izradu amerikan kartonskih kutija s mogućnošću tiska do tri boje i roto štancom. Stroj je potpuno automatiziran i vrlo brz — 15000 kutija na sat.
 • AUTOMATSKA LINIJA ZA LIJEPLJENJE ŠTANCANE AMBALAŽE za lijepljenje štancane ambalaže s mogućnošću lijepljenja od jedna, do šest točaka, velike preciznosti i brzine – 41000 kutija na sat.
 • AUTOMATSKA LINIJA ZA TISAK U FLEKSO TEHNICI za tiskanje do četiri boje i kolor tisak. Stroj je vrlo precizan, s mogućnošću tiskanja do 15000 araka na sat.
 • AUTOMATSKA LINIJA – ROTO ŠTANCA za izradu štancane kartonske ambalaže dimenzija 1850 × 1600, brzine do 10 000 prolaza na sat.
 • AUTOMATSKA LINIJA – BOX MATIC za izradu transportnih kutija velikih dimenzija. Linija ima mogućnost tiska u dvije boje, štancanje te slotiranje kartona dimenzija 1750 × 5000 (kutije za namještaj, sedmeroslojni kontejneri i sl.)

 

JAŠKAPACK d.o.o– odaberite kvalitetu!

 • Osoba Mario Čulo
 • Adresa Savska cesta 1, 10360 Sesvete