Jaškapack d.o.o.-tvornica valovitog kartona i ambalaže , Sesvete

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvornica valovitog kartona i ambalaže  JAŠKAPACK d.o.o.  privatna je tvrtka koja posluje od prosinca 1989. godine a osnovali su je mr. sc. Josip Jaška i sin Zoran Jaška, dipl. ing.
Tradiciju obiteljskog poslovanja svojim uključivanjem u tvrtku nastavlja i kćer i unuka Sanja Jaška mag. oec.

Izgradnjom proizvodno-poslovnog objekta površine 20 000 četvornih metara organizirana je proizvodnja valovitog kartona i ambalaže iz valovitog kartona. U Hrvatskoj tvrtka JAŠKAPACK jedini je  proizvođač valovitog kartona i ambalaže u domaćem vlasništvu.

Permanentnim ulaganjem u opremu, instalirana je industrijska linija za proizvodnju valovitog kartona u C, B, E, F, G valu (dvoslojni, troslojni, četveroslojni, peteroslojni te sedmeroslojni valoviti karton).

Linija njemačkog proizvođača potpuno je kompjuterizirana i bazirana na najmodernijoj tehnologiji za proizvodnju valovitog kartona, godišnjeg kapaciteta 35 000 tona te se JAŠKAPACK ubraja u velike proizvođače valovitog kartona i ambalaže u Republici Hrvatskoj.

U pogonu za preradu valovitog kartona u ambalažu instalirane su najnovije, visokoproduktivne i tehnički najsuvremenije linije koje su u mogućnosti izraditi najzahtjevniju vrstu ambalaže.
Kao primjer možemo navesti da smo jedini proizvođači ambalaže iz sedmeroslojnog valovitog kartona u našoj regiji i šire, te jedini proizvođači „vodonepropusne” ambalaže,ambalaže koja drži i ne propušta vodu. Substituiramo kaširanu ambalažu direktnim offset tiskom na E, F, G mikroval te na taj način pojeftinjujemo proizvodnju kaširane ambalaže.

Tvornica JAŠKAPACK proizvodi tri kvalitete mikrovala:

E-VAL (visina vala 1,6 mm)
F-VAL (visina vala 0,75 mm)
G-VAL (visina vala 0,55 mm)

Peteroslojne kombinacije mikrovalova:

E+F VAL (visina vala 2,35 mm)
E+G VAL (visina vala 2,15 mm)
F+G VAL (visina vala 1,30 mm)

 

 

Tvornica JAŠKAPACK instalacijom 3 BHS modul–facera ima mogućnost proizvoditi sedmeroslojni valoviti karton od kojeg se dalje proizvode sedmeroslojne oktabine raznih veličina.

U Hrvatskoj JAŠKAPACK je jedini proizvođač „vodonepropusne” amblaže. To je tzv. kontaktna kutija za pakiranje tekućih industrijskih masti, a kontrola nepropusnosti vrši se ulijevanjem vode u kutiju. Za proizvodnju vodonepropusne kutije posjeduju stroj i tehnologiju koju su sami razvili. Unutrašnjost kutije je plastificirana, što omogućava zadržavanje sadržaja (tekućine).

 

Tvornica JAŠKAPACK ima instaliran offset stroj koji omogućava direktan offset tisak na mikroval (E, F, G) te peteroslojni mikroval ( E+F, E+G, F+G). Na taj način pojeftinjujemo proizvodnju offset-kaširane ambalaže, te substituiramo kromo karton s G-valom koji je puno čvršći od kromo kartona i vidno jeftiniji. Ovu mogućnost ima samo nekoliko tvornica u Europi.

 

Svakom klijentu pristupamo individualno od početka procesa izrade ambalaže po narudžbi. Također, naši stručnjaci su na usluzi svim klijentima za pružanje podrške u svakoj fazi razvoja ambalaže. Kako bi usluga bila zaokružena pružamo i grafička rješenja za dizajn, koloristiku, te logističku podršku. Naši proizvodi su 100 % ecofriendly (očuvanje prirode putem recikliranja).

Stojimo Vam na raspolaganju za sve upite vezane uz karton i kartonsku ambalažu. Tu su samo neki proizvodi iz našeg širokog asortimana.

  • TRANSPORTNA KUTIJA (AMERICAN) 14
  • DISPLAY KUTIJA 48
  • TRANSPORTNA KUTIJA ZA VOĆE I POVRĆE 1
  • BAG-IN-BOX 25
  • KUTIJE ZA VINO 3
  • PIZZA KUTIJE 65
  • VODONEPROPUSNA AMBALAŽA 12

Tvornica JAŠKAPACK d.o.o. trenutno zapošljava 170 radnika, s tendencijom povećanja broja zaposlenih, a proizvodnja je organizirana u trosmjenskom radu. Posjedujemo vlastiti vozni park od 15 tegljača, tako da gotovu robu dostavljamo kupcu u najkraćem mogućem roku. Sjedište tvrtke je u istočnoj industrijskoj zoni grada Zagreba, u Sesvetama, Savska cesta br. 1.

 

  • Osoba Sanja Jaška
  • Adresa Savska cesta 1, 10360 Sesvete

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)