Klet Kozjak

Uživajte u srcu Zagorja

U samom srcu Krapinsko-Zagorske županije, nalazi se idilično mjesto stvoreno za nezaboravne tretnutke, gurmanske delicije i opuštajući odmor.

Klet Kozjak destinacija je koja već puno deseteljeće razveseljava nepca zadovoljnih gostiju, pruža oazu za odmor od svakodnevnih obveza i svojim šarmom ne ostavlja ravnodušnim ni one najzahtjevnije.

Tradicionalni zagorski specijaliteti, svježe namirnice iz vlastite proizvodnje, dugogodišnje iskustvo samo su neki od elemenata vrhunskog gastro užitka. U našoj ponudi svatko će pronaći nešto da uveseli svoje nepce. Ponudu upotpunjava vino vlastite proizvodnje, a ambijent odiše stoljetnom tradicijom našeg živopisnog krajolika.

Skriven od gradske verve i svakodnevnog stresa, smještaj u Kozjaku pruža vam priliku da se odmorite i opustite okruženi prirodom.Odmorite duh i tijelo okruženi zelenilom Hrvatskog Zagorja. Dopustite nam da Vas razmazimo tokom vašeg boravka.Za savršen odmor ponekad trebate sve trenutke samo za sebe.

Potpuna ponuda Restorana Kozjak stoji Vam na raspolaganju tokom Vašeg boravka.Pobrinuli smo se da odmor bude potpun za Vašu obitelj, te za najamanje imamo igralište prepuno zabavnog sadržaja kako bi njihovo vrijeme bilo ispunjeno dok Vi nesmetano uživate.

Ako poželite začiniti odmor, Zagorje je prepuno bogatog sadržaja. Bogata povijest, biciklizam ili eskretmni sportovi, Zagorje nudi sve. Za više informacija upitajte na recepciji ili nas kontaktirajte.

  • Adresa Koujak 18 a, Sveti Križ Začretje