Kova d.o.o., Velika Gorica

Hrvatska proizvodnja europske kvalitete

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Kova d.o.o. djeluje još od davne 1983. godine, prvo kao obrtna djelatnost, a potom kao društvo s ograničenom odgovornošću. Ne prestajemo napredovati i ulagati u konstantan razvoj kadrova i tehnologije proizvodnje.
Težimo konstantnom razvoju na svim poljima, uz ambiciozniji nastup na domaćem i stranim tržištima, te povećanju obujma proizvodnje uvođenjem novih proizvoda i proširivanjem već postojećih programa.

Tvrtka Kova svoju djelatnost ostvaruje na 5 000 m² poslovnog prostora u Mraclinu. Svojim programom, kojeg smo započeli 1990. godine zastupljeni smo u svim dijelovima Republike Hrvatske, a sve s ciljem proizvodnje opreme za zaštitu okoliša.

Danas su svi veći gradovi u RH opremljeni opremom za zaštitu okoliša koja je proizvedena u našim pogonima. Dio naše proizvodnje iz tog programa izvozi se u BiH i Republiku Srbiju.

Programom opreme za dječja igrališta kojeg smo uveli 1995. godine korak po korak osvajamo hrvatsko tržište, s namjerom znatnog povećanja obujma proizvodnje i tržišnog udjela.

Nadalje, Kova d.o.o. proizvodi i širok program različitih čeličnih konstrukcija s čijom smo proizvodnjom započeli 2000. godine i koji se u cijelosti izvozi. Stambeni kontejneri i kiosci specijalne namjene isto su tako prepoznati po kvaliteti materijala i izvedbe u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i cijelom Hrvatskom.

Naša je misija osigurati dugoročno zadovoljstvo potrošača poštujući vrhunsku kvalitetu proizvoda, pružiti priliku svim zaposlenicima da razviju svoje kreativne potencijale te ih usmjeriti na kontinuirano unapređenje poslovnih procesa i ostvariti zadovoljavajuće poslovne rezultate uz povećanje vrijednosti uloženog kapitala.

Upravljamo kvalitetom u svakom segmentu tvrtke, jer su unutar poduzeća svi jednako odgovorni za kvalitetu i svaki djelatnik doprinosi svojim razmišljanjem i radom kvaliteti isporučenog proizvoda. Zadatak svih djelatnika Kove d.o.o. je postići potpuno zadovoljstvo kupca stalnim poboljšanjem u razvoju proizvoda, kvaliteti, sigurnosti i korištenju, te djelotvornoj usluzi.

Zdravlje i sigurnost na radu preduvjet je našeg poslovanja, stoga tvrtka Kova d.o.o. posjeduje certifikat OHSAS 18001:2007 kojim ispunjava zahtjeve za sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću pri radu s ciljem upravljanja rizicima po život i zdravlje radnika i drugih zainteresiranih strana, kao i stalnim poboljšanjem sigurnosti svih procesa koje organizacija provodi.
Specifikacija OHSAS 18001 kompatibilna je s normama ISO 9001 i ISO 14001, kako bi organizaciji olakšala integraciju sva tri sustava u jedan integrirani sustav upravljanja.

Brinemo za okoliš poštujući zakonske propise i regulative koji se odnose na zaštitu i očuvanje okoliša. Naše poslovanje provodi sve mjere i uvodi najmodernije sustave u svoje poslovne cikluse, te time naša tvrtka, u svakom svom aspektu, od zaposlenika do kupaca i potrošača, postaje dio zajednice koja djeluje po načelima održivog razvoja, za dobrobit nas samih i za budućnost naše djece.

Proizvodi koje nudi Kova d.o.o:

 • Eko oprema
 • Konstrukcije
 • Urbana oprema
 • Kiosci
 • Stambeni kontejneri
 • Oprema za dječja igrališta

Usluge koje nudi Kova d.o.o:

 • Rezanje lima laserom – PLATINO PRIMA POWER
 • CNC bušenje, glodanje i urezivanje navoja – HAAS VF 4
 • CNC tokarenje s do 24 +1 alata istovremeno – HAAS VF 2 SS
 • CNC tokarenje s do 12 alata istovremeno – HAAS ST 10 usluge vrhunskim alatima
 • Rezanje lima hidrauličkim škarama – DURMA GENESIS SBT 3006
 • Savijanje lima hidrauličkom prešom – DURMA AD-S 30135
 • Kružno savijanje lima – Biko

Naša je vizija postići da naši proizvodi kupcima budu sinonim za sigurnost i kvalitetu. Odgovornim i etičnim poslovanjem želimo stvoriti dugoročne strateške partnere za daljnji razvoj i rast poduzeća, a ulaganjem u svoje zaposlenike poticati njihovu samoinicijativnost i odgovornost.

Svoj doprinos dat ćemo i društvenoj zajednici u kojoj poslujemo, štiteći okolinu kroz svaki segment našeg poslovanja. Posjetite naš WEB i uvjerite se u našu kvalitetu, Kova d.o.o.

 • Adresa Braće Radića 122 b, Mraclin, 10410 Velika Gorica

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)