MB-OBJEKTI d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Naša obiteljska tvrtka MB-OBJEKTI d.o.o. kvalitetno, sigurno i transparentno upravlja Vašim zgradama. Točnije sa 192 zgrade ili 5800 stambenih jedinica, gdje ste nam dali povjerenje u Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaprešiću. Naš cilj nije biti najveći , već što kvalitetniji upravitelj vaših zgrada i to sa što više usluga!

Članovi smo udruga gdje iz prve ruke saznajemo bitne informacija za Vaše zgrade, te s našim kolegama ‘upraviteljima’ iz RH dijelimo dragocjena iskustva iz prakse!  Naša obiteljska tvrtka već 20 godina upravlja kvalitetno, sigurno i transparentno Vašim zgradama. U sklopu provedbe projekata energetske obnove, suvlasnici višestambenih zgrada će primjenom mjera energetske učinkovitosti osigurati smanjenje toplinskih gubitaka zgrade, odnosno smanjiti količinu energije potrebne za zagrijavanje prostora.

Smanjenjem potrošnje energije za grijanje, ostvarit će se i financijske uštede te ujedno smanjiti emisija CO2 u atmosferu. Korisne informacije i odgovore na česta pitanja vezana za navedeni projekt pročitajte na našim stranicama. Ovdje ćete moći pročitati sve važne informacije o našim uslugama. Bez obzira da li tražite upravitelja prvi puta ili želite uvesti promjenu u načinu upravljanja koje trenutno imate, tu smo Vam na raspolaganju. Također redovito ćemo objavljivati članke vezane za važne novosti i propise. Sve aktivnosti koje provodimo, za korisnike naših usluga, u skladu su sa zakonskim propisima i na najvišoj razini kvalitete, tehničke osposobljenosti i profesionalnosti.

Iskustvom i znanjem koje tvrtka posjeduje  u vrlo kratkom roku će odgovoriti na sve vaše upite, te MB-OBJEKTE možete kontaktirati putem telefona: 01 6198 316 ili preko e-maila  mbo@mb-objekti.hr.
  • Osoba Vedran Baračević
  • Adresa Kninski trg 7, 10000 Zagreb