N.K. Polet-Sveta Klara d.o.o., Novi Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Sportski centar N.K. Polet, Sveta Klara krije se iza sivih novozagrebačkih nebodera u srcu zelenila u naselju Sveta Klara. Svojim izgledom i funkcionalnošću poziva sve ljubitelje nogometa na sportske izazove i druženje uz kulinarske delicije i okrepljujuću čašicu nakon napornog nadmetanja. N.K. Polet je osnovan 2008. godine kao centar za veliki i mali nogomet ovaj sportski objekt nudi mogućnosti igranja nogometa na prirodnoj i umjetnoj travi. Imamo 2 različita terena u našoj ponudi nogometnih terena za najam, mali teren na umjetnoj travi u sportskoj dvorani i veliki nogometni teren na pravoj travi koji je idealan za organiziranje utakmica:

Mali nogometni teren, u dvorani, idealan je za organizacije popularnih nogometnih turnira i otvoren je za svu populaciju, od kvartovskih do tvorničkih i profesionalnih nogometaša, svaki dan od 07:00 do 00:00 sata, budući da se nalazi na prostoru koji nije u neposrednoj blizini naselja.
Korisnici mogu koristiti 4 uredne svlačionice, čija važnost dolazi do izražaja u jesenskoj i zimskoj sezoni. Mali nogometni teren  je dimenzija 40 x 20 m, na umjetnog travi, te Vam je dostupna kvalitetna dvoranska rasvjeta. Korištenje kuhinje je  besplatno, a cijena je 250 kn/1h po ljetnoj i 400kn/1h po zimskoj sezoni.

Veliki nogometni teren  idealan je za organizaciju utakmica, a na raspolaganju je i korištenje pomoćnog terena za zagrijavanje. U pomoćni teren i pravu travu omogućene su Vam 4 prostrane svlačionice i besplatno korištenje kuhinje, cijena je 1000 kn po utakmici. Veliki nogometni teren je dimenzija 100 x 60 metara.

Poslije naporne igre može se koristiti decentno uređen ugostiteljski objekt s velikom terasom koji u ugodnom ozračju predstavlja istinsku mogućnost odmora, bez naporne gradske užurbanosti. Kao vrhunski dodatak ovom ugostiteljskom objektu, nudi se mogućnost korištenja kuhinje i svih potrebnih sadržaja uz donošene namirnice za samo 100 kn, tako da je idealna prigoda svim korisnicima centra da u vlastitom aranžmanu iznenade svoje goste i prijatelje raznovrsnom gastronomskom ponudom.

Od 10. kolovoza 2009. nudimo mogućnost igranja na nogometnom terenu na umjetnoj travi u sportskoj dvorani – balonu!

Pozovite svoje prijatelje na druženju uz sport, rekreaciju i gastronomsku ponudu u Svetu Klaru!

Posjetite našu WEB stranicu!

  • Osoba Goran Rukavina
  • Adresa Mrkšina 67 a, 10020 Novi Zagreb