Numikon d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka NUMIKON d.o.o. je specijalizirana za izradu mehaničkih proračuna strojarskih konstrukcija, procesne i energetske opreme koja se koristi u procesnim postrojenjima, hidro, termo i nuklearnim elektranama. Zahvaljujući stručnom tehničkom znanju i višegodišnjem iskustvu, sposobni smo riješiti najkompliciranije probleme naših klijenata.

Naša područja rada su: opći mehanički proračuni mehaničke i procesne opreme i komponenti, projektiranje procesnih i energetskih postrojenja, analiza naprezanja cjevovoda, proračun posuda pod tlakom, mehanički proračuni generatora i dijelova motora, razvoj računalnih aplikacija kao nadogradnje aplikacija koje koristimo u svakodnevnom radu i savjetovanja u području strojarstva.

U našem radu koristimo najmodernije računalne aplikacije za numeričku analizu i proračune koji se temelje na metodi konačnih elemenata, kao i najmodernije računalne aplikacije za projektiranje procesnih i energetskih postrojenja.

Usavršavamo se konstantnim istraživanjem i razvojem novih rješenja, proizvoda i usluga. Član smo društva znanstvenih stručnjaka poput hrvatskog ogranaka IFToMM (Međunarodna federacija za teoriju strojeva i mehanizama), Hrvatskog nacionalnog odbora Međunarodnog vijeća za velike elektroenergetske sustave CIGRE i Američko društvo inženjera strojarstva – ASME. Surađujemo s tehničkim institucijama u Hrvatskoj kao što su Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu.

Naša misija je da se usredotočimo na zadovoljstvo kupaca i odnos prema klijentima. U ovoj vrlo konkurentnoj i promjenjivoj ekonomiji, sve se svodi na osnove. Osobni dodir kao da se izgubio u zahtjevnom društvu. Mi u NUMIKON-u smo usredotočeni na izgradnju dugoročnih odnosa s našim klijentima.

 

Zašto odabrati nas

Fokusirani na korisnike

Slušamo naše klijente. Naš predani menadžerski tim je u stalnom kontaktu s našim klijentima kako bismo osigurali kvalitetu u svakom aspektu našeg poslovanja.

Iskusni zaposlenici

Uz veliki niz uspješno završenih projekata, imamo resurse s odgovarajućim iskustvom za isporuku u malim, srednjim i velikim projektima.

Konstantno razvijanje

Naši predani zaposlenici stalno istražuju nove i nadolazeće tehnologije što omogućuje našim klijentima učinkovitije poslovanje.

Također, ovlašteni smo zastupnici za računalne aplikacije tvrtki HEXAGON, FLITE, BRICSYS, MSC SOFTWARE i INGECIBER.

Tvrtka NUMIKON provodi projekt „Povećanje kapaciteta u odjelu projektiranja i konstruiranja“

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Detaljne informacije  pogledajte na stranicama: www.numikon.hr

  • Osoba Zdravko Ivančić, dipl. ing.
  • Adresa Buzinski prilaz 10, 10000 Zagreb