Orion-Prom d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka Orion-Prom d.o.o. osnovana je 1994. godine, te je u svojim godinama rada postala je partner velikog broja većih i manjih tvrtki u rješavanju njihovih zahtjeva za marketinškim uslugama i izradom reklama. Kompletna rješenja na jednom mjestu. Našu cjelokupnu uslugu dijelimo na osam grupa djelatnosti:

 • ZIDNA GRAFIKA
  Promijenite izgled Vašeg prostora pomoću fototapeta u raznim foto uzorcima.
 • OSLIKAVANJE VOZILA
  Oslikavanje kamiona, dostavnih vozila i automobila…
 • SVJETLEĆE REKLAME
  Proizvodnja i montaža svjetlećih reklama
 • DISPLAY SUSTAVI
  Reklamni nosači, stalci, okviri i pultovi
 • PRINT & CUT
  Ispis velikih formata radimo na vrhunskom pisaču
 • PROMOTIVNI POKLONI
  Božićni i novogodišnji poslovni poklon program
 • TISAK I GRAFIČKA PRIPREMA
  Vizitke, leci, plakati, diplome, zahvalnice, kuverte, mape, vrećice

 

U širokoj ponudi naših usluga izdvajamo ispis velikih formata radimo na pisaču najnovije generacije sa širokim spektrom boja i tonova koji omogućava vrhunski ispis fotografija, plakata i postera na različitim vrstama materijala u manjim i većim formatima.

Orion-pro izrađuje i postavlja sve vrste svjetlećih reklama, totema, 3D slova, natpisnih ploča, putokaza, vašim potrebama u svim dimenzijama i bojama, te na različitim vrstama podloga (plexiglass, Forex, aluminijski lim, staklo…)

U svojoj ponudi nudimo veliki izbor display sustava za vaše oglašavanje. Radimo brz i kvalitetan tisak na razne vrste materijala: cerade, bannere, tekstil, mesh, film, PVC naljepnice, papir, canvas i zastava.

Oslikavanje vozila izvodimo samoljepljivim rezanim folijama ili folijama printanim digitalnim tiskom u koloru. Oslikavamo vozila svih vrsta, od putničkih do teretnih, bez ograničenja u veličini natpisa.

Izrađujemo letke, memorandume, blokove, posjetnice digitalnim tiskom na različitim vrstama papira. Nudimo uslugu izrade pečata u različitim dimenzijama ili mogućnost samo zamjene gumice na vašem pečatu.

U mogućnosti smo vam ponuditi i graviranje natpisnih pločica za vaše urede, poštanske sandučiće i slično. Nudimo vam uslugu tiska na razne reklamne artikle ili poslovne poklone. U tisku možemo aplicirati logotip i reklamne poruke u različitim tehnikama.

Opremanje slika i galerijskih prostora po vašim potrebama.

Ukoliko već nemate idejno rješenje za vaše prezentacije, nudimo vlastiti dizajnerski tim koji će osmisliti grafičko rješenje na vaše zadovoljstvo.

 

Iskustvo, stručnost, alati, ideje, stojimo Vam na usluzi.

 

 • Adresa Malešnica 20, 10090 Zagreb, Hrvatska

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)