Poliklinika Ćepulić, Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

U Poliklinici Ćepulić obavljaju se pregledi i konzultacije onkoloških bolesnika. Kvalitetan pristup i partnerski odnos s pacijentima jamči više od 40 godina iskustva u onkologiji. Poliklinika je započela radom kao Specijalistička onkološka ordinacija godine 1995. a od 2010. djeluje pod nazivom Poliklinika za onkologiju i internu medicinu.

Osnovana od strane prim.mr.sc Egidia Ćepulića, dr. med, koji je započeo specijalizaciju 1972. godine u Zavodu za radioterapiju i onkologiju KBC-a u Zagrebu. Nakon završene specijalizacije 1975. počinje 1976. raditi u tada novootvorenom Centru za ginekološki karcinom u sklopu Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, gdje se od 1980. počinje intenzivno baviti i kemoterapijom.

Magistrirao je 1980. godine, a naslov „primarius“ stekao 1986. Objavio je 46 članaka iz područja onkologije te je autor 14 poglavlja u knjigama i udžbenicima iz područja ginekološke, urološke i dječje onkologije. Sudjelovao je na brojnim tečajevima i kongresima u Domovini i inozemstvu te na 10. postdiplomskih tečajeva u inozemstvu.

Na rad u novootvoreni Centar za ginekološki karcinom u Klinici za ženske bolesti i porode gdje se počinje 1980. godine uz radioterapiju intenzivno baviti i kemoterapijom.
Za vrijeme rada u Klinici za ženske bolesti bio je konzultant Odjela za urologiju bolnica „Sv. Duh“ i „Merkur“ te Vojne bolnice na Šalati kao i Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti u Zagrebu (Klaićeva) i Klinike za plućne bolesti na Jordanovcu.

Godine 1995. otvara najprije Specijalističku onkološku ordinaciju, a potom osniva i Polikliniku Ćepulić d.o.o.
Od 1995. do 2003. bio je i konzultant za područje ginekološke onkologije u Klinici za tumore u Zagrebu. Godine 2009. postaje ravnatelj Poliklinike Nemetova koju napušta 2010, te nastavlja radom u Poliklinici Ćepulić.

Uz dr. Ćepulića u Poliklinici već 12 godina radi gđa. Sanja Korda, medicinska sestra s puno iskustva u zbrinjavanju bolesnika koji primaju kemoterapiju kao i terminalnih onkoloških bolesnika. Uz administrativne poslove i organizaciju rada u poliklinici Sanja Korda stekla je, unutar njenog dugotrajnog staža, ogromno iskustvo u zbrinjavanju bolesnika putem aplikacija kemoterapije i asistencija kod dijagnostičkih zahvata, kao i zbrinjavanju terminalnih onkoloških bolesnika. Kućne posjete, kao i psihološka pomoć unutar obiteljskog kruga i unutar kruga najboljih prijatelja, također je intenzivan dio njene djelatnosti.

Koristimo moderne mamografske i ultrazvučne uređaje, a pacijenti koji to žele kod nas mogu započeti ili nastaviti liječenje kemoterapijom.

U Poliklinici Ćepulić mogu se obaviti sljedeće medicinske usluge iz područja onkologije:

 • Onkološki pregled s uzimanjem anamneze
 • Ultrazvučni pregled dojki i abdomena,
 • Punkcije sumnjivih promjena pod kontrolom ultrazvuka,
 • Mamografija i galaktografija,
 • Citološki pregled iscjetka iz dojke,
 • Abdominalne punkcije(evakuacija ascitesa ) s citološkom analizom ,
 • Konzultacije i„drugo mišljenje“ o liječenju i dijagnostici zloćudnih tumora,
 • Kemoterapija solidnih zloćudnih tumora prema suvremenim terapijskim shemama.

Iz područja interne medicine u nudimo Vam sljedeće usluge:

 • Internistički pregled s EKG-om
 • Konzultacije o liječenju hematoloških poremećaja
 • Konzultacije o liječenju endokrinih poremećaja

Svakom pacijentu pristupa se krajnje individualno, bez shematiziranja pacijenta, a koriste se sve suvremene metode dijagnostike, liječenja i praćenja pacijenta.
Radno vrijeme Poliklinike je ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati, a srijedom i petkom od 8 do 13 sati. U slučaju potrebe obavljamo i kućne posjete izvan radnog vremena.

Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Nedjelja
13:00 - 19:00 13:00 - 19:00 08:00 - 14:00 13:00 - 19:00 08:00 - 14:00 - -
 • Osoba Sanja Korda
 • Adresa Kačićeva 15 a, 10000 Zagreb