Possum d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Possum d.o.o. od 1993. Prisutan je na hrvatskom tržištu sa sveobuhvatnim rješenjima u građevinarstvu. Modernim tehnologijama postavlja najviše standarde pri izvođenju poslova u projektima niskogradnje i visokogradnje.

Kroz naše programe ekskluzivnog zastupstva SBH i MAX FRANK nudimo Vam rješenja za izvođenje specijalnih građevinskih zahvata uz našu pomoć.

MAX FRANK – renomirani Njemački proizvođač pribora za izvođenje betonskih i armirano betonskih konstrukcija i elemenata u svojoj ponudi nudi specijalni pribor za gradnju betonskih konstrukcija kao što su:

  • Betonski distanceri oplatnih tehnologija
  • Armaturni distanceri i armaturna ojačanja
  • Sistemmi brtvljenja
  • Vodonepropusni sistemi
  • Zvučni i toplinski izolacioni sistemi

POSSUM/SBH je Vaš idealan partner u poslovima hidrogradnje, niskogranje i izgradnji infrastrukture..

SBH kanalne oplate, tj. sistemi za razupiranje/zagrađivanje s paletom od 12 različitih sistema razupiranja za male poslove sa ALU kanalnom oplatom do najzahtijevnijih hidrotehničkih kanala dubine do 11,00m i širine do 12,50m sa MEGA kliznom kanalnom oplatom.

Proizvodnja sistema za razupiranje garantirana je visokom kvalitetom ugrađenih materijala, inovativnošću proizvodnih tehnologija, te automatiziranim proizvodnim procesima. Svi tipovi talpi (žmurja) proizvedeni su u zatvorenom pogonu na našim valjaonicama.

Obratite nam se s povjerenjem.

  • Adresa Selčica 18, Orešje, 10434 Strmec Samoborski