POUC Pučko otvoreno učilište Centar, Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Pučko otvoreno učilište Centar ustanova je za obrazovanje odraslih, koja omogućava kvalitetno stjecanje srednjoškolskog obrazovanja i usavršavanje stručnog znanja. Sjedište ustanove nalazi se u Zagrebu, u Ulici Krijesnice broj 8, pod stručnim vodstvom ravnateljice Zdenke Đurinović Hudorović.

Motom “Znanjem do promjene” nastojimo na što ugodniji način upotpuniti nastavu, koja se često odvija u našem prelijepom vrtu u opuštenoj atmosferi.

Učilište provodi četiri srednjoškolska programa, te programe stručnog usavršavanja i doškolovanja, sa iskusnim nastavnicima prema propisanom programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

ČETVEROGODIŠNJI PROGRAMI KOJE KOD NAS MOŽETE POHAĐATI SU:
-Ekonomist
-Hotelijersko-turistički tehničar
-Upravni referent
-Komercijalist
-Administrativni tajnik

TROGODIŠNJI PROGRAMI KOJE KOD NAS MOŽETE POHAĐATI SU:
-Prodavač/trgovac

(Trajanje školovanja je 7 mjeseci, tj. vremenski period iz razreda u razred)

U našem otvorenom učilištu imate mogućnost pohađati prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, koja ovisi o prethodno završenom stupnju obrazovanja

PROGRAMI USAVRŠAVANJA STRUČNOG ZNANJA :
-Menadžer praktičar
-Vještine pisanja znanstvenog rada

(Vremenski period pohađanja je 12 do 16 mjeseci)

Najčešće tražena prekvalifikacije svakako je ona za Ekonomistu, zanimanje koje se slovi kao jedno od najtraženijih.

Pohađanje nastave vrlo je fleksibilno, te su predavanja instruktivno-konzultativne naravi. Nastava se odvija po dogovoru,obavezama i željama polaznika.

Pučko otvoreno učilište jedno je od prvih koje se bazira na učenju pomoću “mentalnih mapa” s ciljem olakšavanja i utvrđivanja gradiva. Mind Mapping zapravo je nov način učenja koji uz pomoć riječi boja, slika i simbola na jednom papiru omogućuje kompletan pregled gradiva koje nam je lakše povezati u cjelinu.

Ovu školu su prolazili i mnogi poznati sportaši poput Eduarda da Silve, Domagoja Antolića, boksača Borne Katalinića i skijašice Nike Fleiss.

29. rujna Pučko otvoreno učilište Centar proslavilo je 10. obljetnicu rada, čime je potvrđena naša kvaliteta i marljivi rad.

Dobrodošli u POUC, centar znanja!

  • Osoba Mladen Kerstner
  • Adresa Krijesnice 8, 10000 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)