Projektni biro Vinski d.o.o., Karlovac

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Projektni biro Vinski d.o.o. je multidisciplinarni arhitektonski ured koji se bavi projektiranjem, geodezijom i inženjeringom, te integrira arhitekturu, dizajn, održivi razvoj i energetsku učinkovitost, urbanizam i pejsaž.

Projektni ured Vinski djeluje od 1991 .godine u Karlovcu i od tada kontinuirano djeluje do danas.

Osnovna djelatnost tvrtke je izrada projekata visokogradnje svih vrsta građevina: stambenih, poslovnih, javnih, turističkih i industrijskih, kao i izrada projekata unutarnjeg uređenja i projekata uređenja okoliša građevine i javnih prostora.

Investitora pratimo od prve zamisli, koncepta, izrade programa i tehničko ekonomskih analiza, preko izrade cjelokupne projektne dokumentacije i ishođenja dozvola za gradnju, stručnog nadzora nad projektiranom građevinom i dovođenja građevine do pune funkcionalnosti za uporabu.

Tvrtka posjeduje licencu za izradu projektne dokumentacije na građevinama kulturne baštine. Predani smo održivom razvoju, energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije, kao i očuvanju i zaštiti prirode.

U projektima pratimo suvremene trendove u arhitekturi i korištenju novih dostignuća i tehnologije u gradnji. Uz naše djelatnike, arhitekte i građevinare na izradi projekata sudjeluju i stručnjaci ostalih struka: elektrotehničke, strojarske, geomehaničke i dr., a što je osigurano ugovorima o tehničko poslovnoj suradnji sa specijaliziranim tvrtkama tako da osiguravamo kvalitetu i isporuku cjelokupne dokumentacije u dogovorenim rokovima.

Integriranjem arhitekture, dizajna i umjetnosti, urbanog prostora i pejsaža, uz funkcionalno i racionalno rješenje projektiramo suvremene građevine koje žive u prostoru i vremenu.

Obratite nam se s povjerenjem, bilo da ste iskusni stručnjak u potrazi za novim izazovima, svježi diplomac u potrazi za poslom ili učenik/student sa željom za praksom-Projektni biro Vinski d.o.o.

  • Osoba Mladen Vinski
  • Adresa Ulica kralja Tomislava 17, 47000 Karlovac