Semafor d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Poduzeće SEMAFOR d.o.o. za elektroinstalacije, projektiranje i trgovinu upisano u Trgovačkom sudu u Zagrebu, posluje od 1993. godine s ciljem ostvarivanja što boljih standarda i kvalitete u pružanju usluga vezanih uz prometnu svjetlosnu signalizaciju, koja je ujedno garancija za poboljšanje i sigurnost prometovanja na cestama Republike Hrvatske.

Redovno održavanje semafora – svjetlosne signalizacije.
Mjesečni obilazak dvanaest (12) puta (tri puta tjedno)
Pregled vanjskih elemenata opreme (ormari uređaja, uklopnih satova, električnog brojila, semaforskih stupova, signala (laterni), detektorskih jedinica, tastera i nosača.
Provjeriti stanje, izgled i ispravnost opreme, a naročito obratiti pažnju na:
mehaničko učvršćenje i oštećenja opreme
umjerenost i vidljivost signala, zatvorenost vratiju ormara i stupova
ispravnost žarulja, optika oznaka na signalima i tasterima
stanje detektorskih petlji
Semaforski uređaji:nudimo automatsko upravljanje prometom koje nadasve pospješuje reguliranje prometa u urbanim središtima, te vezano na to i video nadzor prometnica. Kontrola AUP vrši se iz nadzornog centra, koji je prema potrebama investitora smješten na određenom lokalitetu predviđenom za tu djelatnost.
Semaforski uređaj MSKE 60 jedan je od najnaprednijih uređaja preko kojeg se usklađuje rad tog uređaja i ostalih tipova drugih uređaja, što znači da je s njima kompatibilan. Opća dokumentacija semaforskog uređaja MSKE60
KRINNER temeljni vijci u odnosu na klasične betonske temelje nude znatne uštede kako sa novčane tako i sa vremenske strane. Otežani iskopi koji zahtijevaju dosta vremena kao i naknadno betoniranje nisu više potrebni. Mnogobrojne su mogućnosti korištenja KRINNER temeljnih vijaka kao npr. u prometu za pričvršćivanje prometnih znakova i putokaza, zatim za izradu stupova za reklamne zastave i panoe, zaštitne, industrijske i ine ograde, oprema na dječjim i sportskim igralištima, višestruka primjena na gradilištima te izgradnja lakih hala, zvučnih barijera na auto-cestama itd. Svaka montaža pomoću KRINNER temeljnih vijaka nudi značajnu uštedu na vremenu i novcu uz maksimalnu moguću statičku stabilnost. Dugotrajne montaže prometnih znakova te iz toga proizašli visoki troškovi pripadaju prošlosti. Kilometrima dugi prometni zastoji i kolapsi te poluzatvoreni prometni kolnici mogu se ubuduće u potpunosti izbjeći korištenjem KRINNER temeljnih vijaka.

  • Osoba Helena Ličina
  • Adresa A.T Mimare 24, 10090 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)