Šestan-Busch d.o.o., Prelog

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka Šestan-Busch d.o.o. Prelog nastala je temeljem višegodišnje uspješne suradnje između tvrtki KOPLAST-ŠESTAN d.o.o. PRELOG, Hrvatska i BUSCH GmbH sigurnosni sistemi GüTERSLOH, Njemačka.

ŠESTAN-BUSCH nudi opsežnu liniju proizvoda u proizvodnji plastičnih masa, umjetnih smola, tehničkih tekstila, kompozitnih materijala i proizvoda.
U području vojne opreme djeluje u proizvodnji balističkih sredstava zaštite, biološko kemijskih sredstava zaštite i proizvodnji plastičnih dijelova minsko eksplozivnih sredstava i još niz drugih proizvoda.
ŠESTAN-BUSCH je moderna privatna tvornica čija je proizvodnja pod stalnim nadzorom vlastitih stručnjaka obućenih za namjensku proizvodnju i pod vanjskom kontrolom ino-partnera po standardima ISO 9002 i ima stalnu suradnju po pitanju razvoja novih materijala sa poznatim institutima Hrvatske i Njemačke.

ŠESTAN-BUSCH raspolaže pored vlastitih stručnjaka, suvremenim i visokim tehnologijama koje odgovaraju na kompleksan zahtjev proizvodnje vojne opreme, te proizvodi ŠESTAN-BUSCH dostižu i prestižu sam vrh svjetske kvalitete vojne proizvodnje a prije svega:

ZAŠTITNE KACIGE
Borbene kompozitne kacige koje su visoke balističke zaštite
Kaciga za razminiravanje
Sportska kaciga

DEKONTAMINACIJSKI PAKET – Univerzalni pribor za osobnu dekontaminaciju UPOD M1 i M2

PLASTIČNI PROIZVODI – Dijelovi minsko eksplozivnih sredstava od plastičnih masa

ŠTITOVI I PALICE – Razni tehnički proizvodi od plastičnih masa za specijalnu namjenu

ŠESTAN-BUSCH stalno prati i sudjeluje u razvoju novih materijala, novih ispitivanja kako po pitanju zaštite, tako i po pitanju komfora i dizajna borbenih kaciga i ostalih proizvoda, tako su razvijene i nove zaštitne kacige za borbeno oklopno vozilo i kacige za letenje, kao i nekih novih proizvoda koji su potreba u zaštiti suvremenog vojnika, sportaša i čovjeka.

Tvrtka ŠESTAN-BUSCH d.o.o. PRELOG je u ovom trenutku lider u svjetskoj proizvodnji balističkih borbenih kaciga, nije najveći proizvođač u svijetu, ali proizvodi najkvalitetnije kacige u svijetu.

Tvrtka ŠESTAN-BUSCH d.o.o. PRELOG isporučuje u preko 40 zemalja svijeta od SAD, Saudijske Arabije, UAE, Kolumbije, Malezije, Bugarske, Češke, Poljske, Italije, Rusije, Meksika, Taiwana, Mađarske, Litve, Kazahstana, Ukraine, Španjolske itd.

Tvrtka ŠESTAN-BUSCH d.o.o. PRELOG dobitnik je više nagrada i priznanja i to:
Zlatna kuna 2000. godine za najbolje malo poduzeće u regiji
Proglašenje Alojzija Šestana menadžerom 2001. godine u Republici Hrvatskoj u kategoriji malih poduzeća,
Grb grada Preloga 2004.
Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore u kategoriji malih pouzeća za 2005. i 2006. godinu
Najbolji mali poduzetnik 2006. Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva
Nagrada Zrinski Međimurske županije 2009.
Zlatni ključ za najboljeg izvoznika u Ujedinjene Arapske Emirate 2010.
Status hrvatske Gazele i Zlatne plakete HGK za najbolje malo trgovačko poduzeće 2011. godine
Nagrada za životno djelo HUM-CROME 2011 gosp. Alojzije Šestanu i Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore u kategoriji malih poduzeća za 2011 godinu.

  • Osoba Alojzije Šestan
  • Adresa Industrijska zona 3, 40323 Prelog