Slak d.o.o., Zagreb

Tradicija i kvaliteta u roletarstvu, tapeteriji i dekoraciji

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tapetarska radnja Slak d.o.o. utemeljena je još davne 1979. godine u obitelji Knez. Obiteljska se tradicija nastavlja i danas prenosi umijeće i tajne zanata. Tapetarsku radionu utemeljio je gospodin Jakob Knez, priznati majstor, otac sadašnjeg vlasnika Slavena Kneza, te se tako prenoseći umijeće i tajne zanata obiteljska tradicija nastavlja.

U svom asortimanu nudimo i programe za zaštitu od sunca, dekorativne i lagane zavjese te sve vrste tapetarskih radova.

Kao nadopuna na tapetarsku djelatnost, asortiman se vremenom počeo širiti i na ostale proizvode, pa tako od 1992. god. proširujemo ponudu i osnivamo tvrtku.

Tapetarija je obučavala učenike koji pohađaju školu za tapetare, te je velik broj učenika znanje steklo upravo ovdje. Neki od njih danas su naši majstori.

Tvrtka Slak d.o.o. pruža uslugu opremanja i uređenja interijera velikim asortimanom programa za zaštitu od sunca. Dugogodišnjim iskustvom i nizom referenci stekli smo bogato iskustvo koje primjenjujemo kako bi zadovoljili Vaše zahtjeve i oplemenili Vaše prostore.

Naš široki asortiman proizvoda uključuje:

 • TENDE ( ravne, kupolaste, fasadne I balkonske, krovne i tende posebne namjene; izrađene od screen ili soltis plastificirane tkanine, akrilne, twilight, PVC tkanine austrijskog proizvođača Sattler)
 • ROLETE ( u vanjskoj kutiji Ideal i Oval, u vanjskoj podžbuknoj kutiji, rolete u vanjskoj kutiji Oval rolete u vanjskoj kutiji četvrt Oval, multifunkcionalna napredna roletna kutija MULTI-ROLLBOX)
 • ŽALUZINE ( vanjske i unutarnje žaluzine-venecijaneri)
 • ROLOI ( klasični i s aluminijskom kutijom i aluminijskim vodilicama, te dekorativni: unutarnji i vanjski screen rolo, Black/out roloi, Magic-light roloi, roloi u kazeti)
 • TRAKASTE ZAVJESE (različitih dimenzija)
 • ZAVJESE (Panel, Paket I klasične zavjese)
 • PLISEI ( vrste plisea s ručnim pomicanjem završne lajsne ili kružnog mehanizma, pomicanje odozdo ili odozgo ili kombinacijom navedenog, mogućnost okomitog ili vodoravnog montiranja, montiranje na zimske vrtove, te na mnoge varijante pročelja, različiti dezeni i boje)
 • TAPETARSKI RADOVI
  Nudimo vam usluge tapeciranja:

  • Tapeciranje namještaja – tapeciramo i restauriramo sve vrste namještaja: klasičan, moderan ili stilski; stolice, fotelje, trosjedi, dvosjedi, garniture, kreveti, sofe, separei.
  • Tapeciranje komercijalnog i namještaja posebne namjene – uredske fotelje i stolice, restoranske stolice, barske stolice, hotelski namještaj, specijalizirane medicinske stolice, fitnes obloge, strunjače, vrata, futrole raznih namjena.
  • Tapeciranje plovila – vanjske klupe i stolice, zidne obloge, ležaljke za sunčanje i sve tapecirane plohe u plovilima. U ponudi imamo materijale otporne na UV zračenja i sol.
  • Tapeciranje i dekoriranje interijera – sve vrste tapeciranja u prostoru, kao tapeciranje vrata i zidnih obloga te izrada namještaja po projektu.

  U ponudi imamo velik izbor tkanina za tapeciranje, spužve te sav popratni tapetarski pribor (gurtne, špage, bortnice i sl.). Za Vas izlazimo na teren kako bi zajedno u Vašem prostoru pronašli idealno rješenje.

Zaštita od sunca sa stilom– Slak d.o.o, Zagreb

 • Adresa Srećka Karamana 12, 10000 Zagreb