Stil Design d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Stil Design d.o.o. mlada je i inovativna tvrtka specijalizirana za izradu namještaja po mjeri, izradu namještaja od masivnog drva, te kompletan servis i održavanje namještaja.

Naš tim vrhunskih stručnjaka i dizajnera redovito prati svjetske kao i tradicionalne vrijednosti te sa zadovoljstvom ispunjavaju sve želje naših klijenata. Naši radovi odlikuju se jedinstvenim, originalnim i unikatnim dizajnom, bilo da je riječ o tradicionalnom ili modernom stilu, zavisno od zahtjeva i potreba kupca.

Kako bi Vaš dom pretvorili u mjesto koje Vas ispunjava zadovoljstvom tim Stil design-a iz svojih usluga izdvaja:
IZRADU NAMJEŠTAJA PO MJERI

Namještaj izrađen po mjeri na našim prostorima nikako nije nepoznanica. Prednost namještaja po mjeri je maksimalno iskorištavanje prostora vaše kuće ili stana, poslovnog, trgovačkog ili bilo kojeg prostora, te daje mogućnost realizacije svih vaših želja koje se odnose na dizajn i izgled konačnog proizvoda.

Kod izrade namještaja po mjeri treba voditi brigu o odabiru materijala i boja, ovisno od želje klijenta, posebno je važno voditi računa o funkcionalnosti, pronalaženju “inteligentnih” rješenja. Kroz izrađeni 3D računalni prikaz kao prijedlog dizajna kupac ima uvid u sve novitete i konačni izgled prostora prije nego što radovi uopće započnu.
SERVISIRANJE POSTOJEĆEG NAMJEŠTAJA

Tvrtka Stil Design upravo zbog tih razloga oformila je tim stručnjaka koji će Vam pomoći Vaš dom i namještaj održati u “top formi”. Bilo da je riječ od zamijeniti kvake, police, mehanizmu za otvaranje vratašca, ili se kauč “opustio” naš tim profesionalaca Vam stoji na raspolaganju.

Iz iskustva tvrdimo da vrlo često naši klijenti budu sentimentalno vezani za namještaj u svojim domovima jer npr. baš taj stol je dao izraditi djed i generacijama je u kući. Nažalost, zbog neadekvatnog održavanja je u lošijem stanju nego što bismo mi to htjeli. Pozovite nas u pomoć i dozvolite nam da pravim servisom Vašem namještaju vratimo “stari sjaj”.

Namještaj i garniture koje mi proizvodimo izrađene su od masivnog punog drva najviše kvalitete nadaleko poznatog po trajnosti i ljepoti . Svaki komad namještaja izrađen je u potpunosti prilagođen zahtjevima kupca i samim time je unikat. Radi dulje trajnosti i poboljšanja estetskog izgleda namještaja površinska obrada namještaja radi se prirodnim uljima za zaštitu i bojanje drva.

Održavanje ovakvog namještaja je vrlo jednostavno i brzo. Dovoljno je brisanje vlažnom krpom, a to znači da ćete svoj namještaj manje čistiti a više koristiti za odmor i uživanje.

Toplina, prirodnost i ljepota često u dobrom spoju djeluju neodoljivo. Danas su takvi proizvodi izuzetni popularni i poželjni, a samo posjedovanje ovakvog namještaja znači imati dio prirode u svom domu ili vrtu.

DODATNE USLUGE

POPRAVAK DRVENE GRAĐEVINSKE STOLARIJE

Kod popravaka drvenih prozora s izolacijskim ostakljenjem, naša usluga obuhvaća izmjenu potrošenih dijelova okova ili popravaka dotrajalih drvenih dijelova koji su pukli zbog nestručnog rukovanja ili su godine uporabe jednostavno učinile svoje.

ZBRINJAVANJE OTPADNOG MATERIJALA

Zbrinjavanje Vaše stare demontirane stolarije, te odlaganje na za to predviđeno mjesto prepustite nama.

MALE SELIDBE NAMJEŠTAJA

Vršimo usluge selidbe manjih količina namještaja.

MONTAŽA DECKING PODOVA

Profesionalna ugradnja decking podova, po željama klijenta a uz stručne savjete o odabiru materijala.

POSTAVLJANJE LAMINATA

Profesionalno i brzo postavljanje laminata, podnih obloga i ukrasnih lajsni.

Ukoliko niste sigurni što točno želite ili na koji način biste najbolje mogli iskoristiti svoj prostor slobodno nam se obratite. Naš tim stoji Vam na raspolaganju i rado ćemo pomoći adekvatnim savjetom, ispuniti svaku želju i biti Vaš najbolji prijatelj u opremanju i uređenju Vašeg prostora.

  • Adresa Pirinova ulica 46, 10360 Sesvete