Tiskara Grafokor d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tiskara Grafokor je obiteljska tvrtka s tradicijom od 1981. Godine. Trenutno zapošljavamo 35 djelatnika svih potrebnih profila grafičke struke.

Raspolažemo modernim grafičkim strojevima marke Heidelberg, pomoću kojih realiziramo većinu zahtjeva za kvalitetnim tiskarskim proizvodima.

Možemo vam ponuditi i izradu grafičke pripreme i dizajna, te tako zaokružiti kvalitetnu ponudu grafičkih proizvoda – od ideje do realizacije. Osim klasičnog offset tiska, radimo i foliotisak, reljefni ili slijepi tisak, štancanje, digitalni tisak, UV lakiranje i lakiranje “blister” lakom.

Svi proizvodi ili usluge koje izlaze iz naše tvrtke prolaze kroz interne procedure provjere kvalitete.

Naši nas partneri cijene zbog pouzdanosti i poštivanja dogovorenih rokova, te smo zbog intraneta povezani unutar tvrtke u pogledu radnih naloga, ponuda, računovodstva i drugog.

Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, i rado bismo vam ponudili naše usluge i pomogli da smanjite troškove ambalaže, ili dobijete atraktivniju i kvalitetniju ambalažu koja bi vaš proizvod više istaknula na prodajnim policama.

Nudimo vam i jednostavnije naručivanje pomoću eTiska. Oblikovanje i naručivanje posjetnica, memoranduma, brošura i ostalih tiskovina u bilo kojem trenutku, iz udobnosti svog doma /ureda – bez potrebe za telefonskim pozivom ili posjetom tiskare, u što kraćem vremenu i uz najpovoljnije cijene.

Etisak svojim oruđima omogućuje brojne mogućnosti dizajna – jednostavnom upravljačkom konzolom omogućuje upotrebu i korisnicima-početnicima, a kvalitetnim oruđima može zadovoljiti i naprednije korisnike s većim iskustvom u grafičkom dizajnu i pripremi za tisak.

Grafokor je ponosni partner SUPEBRANDS-a za 2016/2017. godinu, a sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 sastavni je dio naše poslovne politike, koji nam omogućuje svakodnevno poboljšavanje poslovanja.

Među partnerima smo prepoznati kao iskusni i pouzdani kooperant za područje ofsetnog tiska i oplemenjivanja tiskanog materijala specijalnim efektima, kako bismo kupcu isporučili jedinstven i prepoznatljiv proizvod.

Našu izvrsnost je prepoznala i struka pa smo tako već po drugi put ponosni vlasnici nagrade CROPAK za najbolji dizajn i proizvodnju ambalaže u kategoriji malih hrvatskih proizvođača.

Poslujemo u vlastitom novoizgrađenom poslovnom objektu, veličine cca 1000 m2 na Jankomiru.

Parkiralište je osigurano.

  • Osoba Robert Karačić
  • Adresa Josipa Mokrovića 6, 10090 Zagreb