Tiskara Grafokor d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Grafokor je obiteljska tvrtka s tradicijom od 1981. Zapošljavamo oko 50 djelatnika svih potrebnih profila grafičke struke.

Raspolažemo modernim grafičkim strojevima kojima smo u mogućnosti realizirati većinu zahtjeva za kvalitetnim tiskarskim proizvodima.

Tiskamo isključivo na, u svijetu najcjenjenijim, grafičkim strojevima marke Heidelberg. Osim klasičnog offset tiska, radimo i foliotisak, reljefni ili slijepi tisak, štancanje, digitalni tisak, UV lakiranje, lakiranje vodo disperzivnim (VD) lakom i lakiranje “blister” lakom.

Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, ali smo se posljednjih godina izrazito specijalizirali u izradi kartonske i papirnate ambalaže te smo u segmentu malih i srednjih naklada kutijica za ekskluzivnije proizvode (kozmetika, sirevi, poklon paketi …) postali tržišni lideri.

U sklopu tvrtke djeluje odjel za razvoj ambalaže kojemu možete prepustiti izradu konstrukcije kutije ali i kompletnog dizajna. Posljednjih godina redovno osvajamo nagrade za najbolju ambalažu u kategorijama u kojima se natječemo.

Naša temeljna kvaliteta je pouzdanost i poštivanje dogovorenog, što su prepoznali i najviše cijene naši dugogodišnji partneri, te nas se po tome prepoznaje u odnosu na konkurenciju.

Poslujemo u vlastitom poslovnom objektu, veličine cca 1.200 m2 na Jankomiru. Parkiralište je osigurano.

Također, na domeni https://ambalaza-grafokor.hr/
možete pogledati različite vrste ambalaža koje možemo izraditi. Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, i rado bismo vam ponudili naše usluge i pomogli da smanjite troškove ambalaže, ili dobijete atraktivniju i kvalitetniju ambalažu koja bi vaš proizvod više istaknula na prodajnim policama. Ambalaža ima nekoliko funkcija od kojih bi kao najbitnije naglasili zaštitnu, prodajnu i ekološku. Kartonska ambalaža ima poseban značaj u prodajnoj funkciji jer svojim grafičkim mogućnostima može privući pozornost kupaca te je često ključan u odluci o prvoj kupnji nekog proizvoda. Ekološke karakteristike kartonske ambalaže u posljednje vrijeme imaju konkurentsku prednost pred nekim drugim ambalažnim materijalima.

 

 

  • Osoba Robert Karačić
  • Adresa Josipa Mokrovića 6, 10090 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)