Trešnjevka laboratorij d.o.o., Bestovje-Rakitje

Provjereno i prirodno!

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka Trešnjevka laboratorij registrirana je 1995. g., kao pravni sljednik evidentirane proizvodnje unutar Ljekarne Trešnjevka. Mi smo farmaceutska tvrtka s višegodišnjim iskustvom i tradicijom u proizvodnji prirodnih lijekova i dodataka prehrani s namjenom.

Proizvodni pogon Trešnjevka laboratorija prostire se na oko 300 kvadratnih metara, a „srce“ čitavog proizvodnog procesa je vrhunski opremljen laboratorij. Temeljeći svoje poslovanje na kontinuitetu, tradiciji, iskustvu i originalnosti, danas djeluje u suvremeno opremljenom poslovno – proizvodnom objektu u Rakitju kraj Zagreba.

Svoje poslovanje temeljimo na farmaceutskoj struci i brizi za pacijenta. Ponosni smo na činjenicu da i u uvjetima rastuće konkurencije dokazujemo da kvalitetni hrvatski proizvodi nalaze istaknuto mjesto na policama ljekarni.

Trešnjevka laboratorij danas ljekarnama nudi registrirane biljne lijekove i dodatke prehrani s namjenom koji se mogu pronaći u ljekarnama Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Zahvaljujući stručnosti svojih zaposlenika i opremljenosti proizvodnih pogona Trešnjevka laboratorij nudi i usluge proizvodnje po narudžbi te oblikovanje i kontrolu
različitih farmaceutskih oblika.

Osnovni temelji našeg cjelokupnog poslovanja su postulati farmaceutske struke i propisano zakonodavstvo. Kao dokaz načina rada i kvalitete poslovanja bili smo certificirani po normi ISO 9001 i HACCP. Upravo smo u fazi uvođenja Dobre proizvođačke prakse (DPP ili GMP).

Naši cijenjeni proizvodi:

  • SIRUP ISLANDSKOG LIŠAJA-Sastojci islandskog lišaja razrijeđuju sluz u dišnim organima, znatno olakšavaju iskašljavanje patološkog sekreta, dezinficiraju i djeluju blago antimikrobno.
  • TREŠNJEVAČKI BOMBON-za ublažavanje nadražaja na kašalj te kod upale sluznice gornjih dišnih putova.
  • PLANINSKI ČAJ- laksativno djelovanje čaja postiže se kombinacijom lišća sene (Sennae folium) i kore krkovine (Frangulae cortex). Antrakinonske aktivni sastojci iz sene i krkovine jačaju pokretljivost debelog crijeva i time pospješuju pražnjenje crijevnog sadržaja.
  • LUCERNA ČAJ-kod povišenog krvnog tlaka, loše cirkulacije, povišenih vrijednosti masnoća u krvi, u prevenciji ateroskleroze.
  • MASLINA ČAJ-za sniženje razine kolesterola i masnoća u krvi. U ovoj čajnoj mješavini količinom dominira list masline (Oleae folium), slijede korijen zečjeg trna (Ononidis radix), list artičoke (Cynarae folium) i stolisnik (Millefolii herba).
  • SVILENICA ČAJ- za regulaciju razine šećera u krvi. Čaj sadrži list srebrne svilenice (Gymnemae sylvestrae folium), sjemenke piskavice (Foenugraeci semen), plod borovnice (Myrtilli fructus) i komuške graha (Phaseoli fructus sine semine)

 

Obratite nam se s povjerenjem!

  • Osoba Tomislav Vrsalović
  • Adresa Ulica dr. Franje Tuđmana 35, 10437 Bestovje-Raktije