D.B.T. d.o.o., Zaprešić

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Tvrtka D.B.T. d.o.o. je osnovana koncem 1991. godine i od početka se formira u tvrtku usmjerenu za rad na tržištu okova i pribora za proizvodnju vrata, prozora i namještaja. Proteklih 24 godina rada smo u našoj ponudi skupili široku ponudu proizvoda iz domaće proizvodnje, kao i proizvode značajnih europskih proizvođača. Dugogodišnjim uspješnim poslovanjem stvoreni su uvjeti za kvalitetan, pouzdan i brzi rad, te ispunjavanje zahtjeva tržišta, kupaca i ostalih zainteresiranih strana. Proteklo vrijeme rada, sva raspoloživa sredstva i rad bili su maksimalno usmjereni u razvoj programa ponude, izgradnju vlastite infrastrukture i osvajanje tržišta. Svaku narudžbu tvrtka D.B.T. d.o.o.  može realizirati u vrlo kratkom roku, tako, da je roba kod kupca u roku 24 sata od momenta prijema narudžbe, za cijelo područje Hrvatske. U BiH, u Bihaću, smo 1997. godine osnovali tvrtku Favorit-BH d.o.o., u Sloveniji D.B.T. d.o.o. Radlje ob Dravi posluje od 2005. godine, a u Srbiji, u Beogradu, 2005. godine osnovana je tvrtka D.B.T. Okovi d.o.o. Sve navedene tvrtke razvijaju jednaki program rada kao i D.B.T. d.o.o. , Zaprešić na čelu s direktorom Dragom Bukovinom. Politika kvalitete poduzeća D.B.T. d.o.o., treba biti shvaćena, primjenjiva i održavana na svim razinama poduzeća, a ona glasi:

 • U potpunosti udovoljiti prvenstveno zahtjevima naših korisnika i drugih zainteresiranih strana
  ostvarivanjem usluga zahtijevane kvalitete, optimalnom cijenom te pravovremenim izvršavanjem usluga.
 • Kontinuirano povećavati učinkovitost izvršavanja usluga kvalitetnim upravljanjem troškovima njihovog obavljanja, optimalnim planiranjem i prilagodbom poslovnih procesa.
 • Redovno praćenje i mjerenje, te unapređivanje razine poslovanja usvajanjem i primjenom novih znanja.
 • Kvalitetno postavljanje i ostvarivanje poslovnih ciljeva, što vodi unapređenju kvalitete i učinkovitosti poslovanja, te smanjenju reklamacija kupaca.
 • Kontinuirano razvijati obujam poslovanja sukladno zahtjevima tržišta i kupaca, te barem zadržati sadašnju poziciju na domaćem tržištu, uz proširenje djelatnosti poduzeća na vanjsko (ciljano) tržište.
 • Osigurati siguran rad i zadovoljstvo djelatnika poduzeća.
 • Stalno unapređivati kvalitetu naših usluga pridržavajući se tehničkih standarda i normi, zakonskih propisa te zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015.

Naša šarolika ponuda sastoji se od:

 • OKOVI ZA VRATA ( brave, zatvarači, cilindar ulošci, kvake i rukohvati, skriveni dovratnik, elektromehanizmi i kartična otvaranja, spojnice za vrata, pvc i alu spojnice, hidraulički zatvarači, odbojnici, zračnici, zurila, sigurnosni lanac, brtva, podizna, antipanik okov)
 • OKOVI ZA PROZORE I STIJENE ( drvo, aluminij i PVC, Otklopno- zaokretni okov, aluminij, drvo, okovi za grilje, motori za rolete i sjenila, elektromotori za rolete i sjenila, varijanta na prekidač, daljinski, timer)
 • OKOVI ZA STAKLO ( staklene stijene i zaokretna vrata, klizni sistemi, izrezi stakla i tehnički detalji, sustavi za ograde, okovi za tuš kabine, staklene nadstrešnice,točkasti držači)
 • GUTMANN ALUMINIJSKI PROFILI, OKAPNICE I KLUPIČICE ( Sistemi aluminijskih profila visoke kvalitete, za izradu prozora, vrata, stijena i fasada, gutmann alu profili, okapnice i pragovi, sustavi za drvo- aluminij, unutarnje klupčice Moller, PVC prozorske klupčice za unutrašnju primjenu, vanjske klupčice Gutmann, aluminijske klupčice za vanjsku primjenu)
 • OKOVI ZA NAMJEŠTAJ ( Vodilice za ladice, Sudoperi, Ručkice metalne Lampič, Antik ručkice Dorotić i Giusti)
 • PUR PJENE, SILIKONI I RAL MONTAŽA ( pur pjene i silikoni, ral montaža akfix katalog, hibridna ljepila, pu ljepila, neutralna, pur pjene, silikoni, pjene prikladna za punjenje i izolaciju priključnih prozorskih fuga, ral montaža, ljepila za ral montažu, naknadna ral montaža, trake za ral montažu, specijalne trake za brtvljenje, prozorske folije unutrašnje i vanjske)
 • AUTOMATIKA ( automatika geze, čitač otiska prsta e-key)
 • OSTALO ( okov za compact kabine, vijci i vijčana roba, industrijski kotači, poštanski ormarići, podne obloge terafina)

Pregledajte naš web katalog i kontaktirajte nas.

 • Osoba Drago Bukovina
 • Adresa Nova ulica 2, 10290 Zaprešić

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)