Uvez d.o.o., Zaprešić

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Uvez d.o.o. Zagreb osnovan je 6. studenoga 1950. godine od strane Narodnog odbora Uvez Zagreb Trešnjevka.
Proteklih 65 godina mijenjali su se politički i privredni sistemi, organizacijski oblici i vlasnička struktura. Mijenjale su se i lokacije. Danas je Uvez d.o.o. privatizirano poduzeće djeluje u vlastitom industrijski opremljenom poslovnom prostoru od 1400 kvadrata u industrijskoj zoni na samom ulazu u grad Zaprešić. Ono što se svih tih godina nije promijenilo to su naši kriteriji kojima smo stekli ugled u poslovnom svijetu: a to su prije svega kvaliteta, stručno obavljen posao, poštivanje dogovorenih rokova i maksimalno udovoljavanje zahtjevima kupaca.

Njegujemo tradicionalnu gotovo zanatsku tehniku izrade pojedinih artikala, ali smo istodobno i dobro tehnički opremljena tiskara, koja pokriva kompletan proces nastajanja proizvoda, od dizajna, pripreme za tisak, tiska, do najzahtjevnije dorade.

Naša digitalna tehnologija velike je produkcije i gotovo neograničenih mogućnosti. Posjedujemo vlastita vozila kojima vršimo dostavu proizvoda ili preuzimamo Vaše materijale. Zbog naše veličine konkurentni smo i u malim i u velikim nakladama i vrlo fleksibilni, što se tiče rokova isporuke ili plaćanja.

Nudimo Vam najkvalitetnije usluge:

 • Digitalnog tiska
 • Offset tiska
 • Uveza i dorade
 • Sitotiska

Digitalna tehnologija ne samo da pruža alternativu tradicionalnom tisku, ona omogućuje aplikacije koje nisu bile ostvarive prije.
Digitalna tehnologija omogućava da svaki pojedinačni otisak bude drugačiji, omogućava i ubrzava istinsku individualizaciju. Omogućava promjene u posljednjem trenutku, ekonomično tiskanje malih kao i velikih naklada visoke kvalitete.

Nudi mogućnost distribuiranog tiskanja u obliku print-ready datoteka koji u digitalnom obliku mogu biti poslani na lokalne tiskarske strojeve širom svijeta. Tiskanje po želji što, kada i gdje, postala je stvarnost. Tiskati samo što je potrebno, omogućava izbjegavanje neiskorištenih zaliha, omogućava ekonomično tiskanje i istovremeno smanjuje štetni utjecaj na okoliš.

Istovremeni tisak obostranog punog kolora u 5/5 koji omogućuje dodatak spot boje. Istovremeni obostrani tisak omogućuje savršeno uklapanja prednje i zadnje strane. Dva integrirana desintometra pružaju konstantnu kontrolu otisaka i pružaju garanciju kvalitete od prvog do zadnjeg otiska.

Mogućnost izbora tiska iz role u arak, ili iz role u rolu. Snažno X-800 digitalno sučelje s potpuno integriranim radnim procesom, koje omogućuje tisak PostScript, PDF, PPML i PPML/VDX datoteka, te brzi tisak najzahtjevnijih varijabilnih podataka. Toneri Xeikon FA pantone certificirani, odobreni od strane FDA, mogu se koristiti u indirektnom kontaktu s hranom.

U procesu proizvodnje se ne koristi voda pa nema zagađivanja vodotokova, nema velike emisije CO2, a toneri ne sadrže otrovne kemikalije

Offset tisak obuhvaća ove vrste tiska:

 • Tisak knjiga
 • Merkantilna roba: račune, otpremnice, primke, izdatnice, zaključnice, memorandume, listovni papir, kuverte, uplatnice, isplatnice, naljepnice, etikete, radne dnevnike, posjetnice
 • Ambalaže: kao na primjer kutijice za kozmetiku i slično
 • Izrada prospekata: raznih kataloga, programa, pozivnica, ulaznica i slično
 • Izrada prigodnih (novogodišnjih) programa; izrada rokovnika, čestitki, kalendara, reklamnih kocki, stolnih kalendara, mapa, postera i slično

Knjigovežnica pruža usluge uvezivanja knjiga i to: tvrdi uvez, meki uvez (binder) i spiralni uvez kalendara, rokovnika bilježnica i blokova, usluge uvezivanja poslovne dokumentacije: knjigovodstvenih kartica, godišnjih izvještaja, Narodnih novina i drugih službenih glasnika, diplomskih radnji, naučnih i istraživačkih radova, uvez u kožu, platno, eko kožu, restauracija i popravak, preuvez starih knjiga.

Također izrađujemo različite vrste kutija za odlaganje poslovne dokumentacije (registratore), mape raznih veličina, tuljce za diplome. Nudimo usluge kasiranja i plastificiranja.

Osim navedenog, u stanju smo realizirati veliki dio (ako ne i sve) Vaše individualne potrebe iz domene ove knjigovežnice djelatnosti.

Nudimo usluge sitotiska, kompletnog ili parcijalnog uv lakiranja, roto i tampon tiska, te sublimacijskog tiska. Izrađujemo naljepnice za unutarnju i vanjsku upotrebu – na papiru ili PVC-u malim i velikim nakladama.

Ako su Vam potrebni dotisci na: papir, foliju, tekstil ( poliester,svilu ili saten, canavas) tu smo za Vas. Odradit ćemo za Vas dotisak na kalendare, rokovnike, mape, olovke, upaljače, majice, kape, torbe, šalice, vaze, pepeljare i ostale reklamne proizvode.

Osigurat ćemo Vam usluge štikanja na tekstil kao i uokvirivanja po najpovoljnijim cijenama.

Kontaktirajte nas i uvjerite se u  našu kvalitetu- Uvez d.o.o.

 

 

 • Osoba Snježana Krivak
 • Adresa Klake 7, 10290 Zaprešić

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)