Villa Maria, otok Vir

Vir
0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Otok Vir je jedan od 300 otoka i otočića Zadarskog arhipelaga, odnosno jedan od 1186 otoka i hridi u hrvatskom Jadranu. Položen je u Virskom moru u sjeverozapadnom dijelu Dalmacije. Od Zadra je udaljen 26 km, a morskim putom (do pristaništa) oko 15 NM. S kopnom je spojen preko Privlačkog gaza lučkim mostom. Villa Maria nalazi se na zapadnoj obali otoka Vira, udaljena od mora 100 m, a okružena je zelenilom mediteranskih biljaka.

Villa Maria nudi privatni smještaj, te rezervacije privatnog smještaja i apartmana na otoku Viru. Provedite ljetovanje uz more i sunce. Villa Maria nalazi se na zapadnoj obali otoka Vira, a okružena je zelenilom mediteranskih biljaka.
U njoj je devet apartmana, od kojih su četiri apartmana za četiri osobe, dva apartmana za šest osoba, dva apartmana za sedam osoba i jedan apartman za dvije osobe.
Apartmani su moderni, skladno uređeni, novi namještaj, prostrani s balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more.
Opremljeni su klima uređajima, digitalnom satelitskom TV, DVD uređajem i vrhunski opremljenom kuhinjom. Pitka voda osigurana je u svim apartmanima. Svaki apartman ima na raspolaganju parkirno mjesto.

U okolici Ville Marie nalaze se svi potrebni sadržaji kao bi Vam odmor bio što ugodniji:

  • More ( 80 m)
  • Dućan (200 m)
  • Centar (800 m)
  • Tržnica ( 800 m)
  • Ambulanta (800 m)
  • Shopping centar (600 m)

Kružna biciklistička staza proteže se cijelim otokom Virom i provest će vas kroz najljepše i najuzbudljivije ljepote otoka.
Za naše drage goste u prizemlju Ville Marie uredili smo ugodan ambijent u dalmatinskom stilu gdje se možete opustiti u klimatiziranom novouređenom prostoru. Ako želite proslaviti neki prigodni datum ili organizirati malu privatnu feštu stojimo Vam na usluzi.

Naša lokacija je idealno ishodište za posjet mnogim prirodnim ljepotama i znamenitostima kojima Hrvatska obiluje- nacionalnim parkovima Plitvice, Krka, Paklenica i Kornati.

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.

  • Adresa 19. Bobovik 32, otok Vir