Wispra d.o.o., Zagreb

0 / 5
Dodaj na listu omiljenih

Društvo WISPRA d.o.o. za tečajeve stranih jezika i prevođenje osnovano je 1994. godine od kada uspješno posluje i stječe veliki broj referenci. Tečajeve održavamo u našim suvremeno opremljenim prostorima smještenim na Vrbiku ili u prostorima naručitelja.

Članovi tima WISPRA su motivirane profesorice s visokom stručnom spremom, koje se kontinuirano profesionalno usavršavaju u zemlji i inozemstvu.

Struktura nastavnog kadra osigurava visoku kvalitetu nastave, a visoka stručnost i suvremenost nastave naših predavača održava se neprestanim usavršavanjem u struci u zemlji i inozemstvu. Svi naši profesori se redovito obučavaju na in-house treninzima kao i na stručnim seminarima i radionicama.

Odrađujemo tečajeve za predškolce i osnovnoškolce koji su raspoređeni s obzirom na njihovu dob i predznanje. Kroz zabavan i prijateljski pristup, uz puno igre, pjesama i konverzacije savladavaju su gramatičke cjeline kroz niz tema primjerenih određenoj dobi, te se na interaktivan način koristi vokabular i gramatika u aktivnoj upotrebi.

Vršimo sve vrste pisanih prijevoda s i bez ovjere sudskog tumača, kao i konsekutivno prevođenje. Tekstove možete dostaviti elektronski, faksom, poštom ili osobno.

Jezici koji su Vam dostupni: hrvatski, engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, ruski, portugalski i arapski.

Ovjera sudskog tumača potrebna je kod prijevoda isprava koji će se koristiti u službene svrhe, kao što su rodni listovi, vjenčani listovi, smrtni listovi, presude o razvodu braka, sudska rješenja, svjedodžbe, diplome, prijepisi ocjena, potvrde o nekažnjavanju, potvrde o prebivalištu, punomoći, osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, izvadci iz sudskog registra i drugo.

Ispiti za priznate / akreditirane stupnjeve od A1 do C2. Polaznici naše škole pristupaju ispitu na kraju obrazovnog razdoblja tj. tečaja. Cijena ispita uključena je u školarinu. Vanjski kandidati također mogu pristupiti ispitu i steći potvrdu o poznavanju jezika za jedan od šest stupnjeva ako uspješno polože našu pisanu provjeru znanja.

Grupni tečajevi jezika kombiniraju kvalitetno pripremljene nastavne programe s interaktivnim zadacima i konverzacijskim vježbama. Naglasak u općim tečajevima je na praktičnoj komunikaciji kako bi polaznici lagano i u kratkom vremenu razvili samopouzdanje i fluentnost.

“Jedan na jedan” poduka idealna je za poslovne ljude koji u kratkom vremenu žele ovladati stranim jezikom i jezičnim vještinama koje su im najpotrebnije. Individualnu poduku karakterizira maksimalna fleksibilnost i prilagodba zahtjevima klijenta.

Tečajevi poslovnog jezika usmjereni su k razvoju poslovnih govornih vještina (pregovori, telefonski razgovori, prezentacije, neobavezno druženje s poslovnim partnerima), vještina pisanja (email, dopisi, izvještaji), te razumijevanja slušanog i čitanog sadržaja iz poslovnih dokumenata, novina, televizije, i sl. Poznavanje poslovnog stranog jezika i kulture preduvjet je konkurentnost na stranom, ali i domaćem tržištu.

Posebno ističemo kvalitetu prijevoda u duhu jezika na koji se prevodi, te preciznost u jeziku struke uz poštivanje dogovorenih vremenskih rokova.

Svaki prijevod je specifičan na svoj način, te cijena ovisi o vrsti teksta, kombinaciji jezika, eventualnoj ovjeri i roku u kojem treba biti isporučen.

Ukoliko želite informaciju o cijeni, pošaljite nam svoj tekst e-mailom, faksom, poštom ili nas kontaktirajte osobno i u što kraćem roku dostavit ćemo Vam ponudu sa svim potrebnim podacima.

Ovdje možete vidjeti naše brojne reference i klijente.

  • Osoba Božena Bahun
  • Adresa Kninski trg 12, 10000 Zagreb

Objavi novi pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)