Legendarni bivši Dinamovac Velimir Zajec je izabran za novog predsjednika Dinama. Velika je to pobjeda navijača i liste Dinamovog proljeća. Dobio je ukupno 31 glas od 52 prisutnih skupštinara te tako svrgnuo sa mjesta predsjednika Mirka Barišića.

Barišić je na toj poziciji bio 24 godine, ali malo je reći da nitko neće plakati za njime.
Izvršni odbor ima trinaest članova. Jedan član je Zajec, a on je i imenovao još deset članova Izvršnog odbora (Skender, Nauković, Šušnjara, Omazić, Globan, Mlinarić, Pojatina, Kovačević, Hržić, Bergman). Poraženi Mirko Barišić je imenovao preostalu dvojicu (A. Todorić i Tomurad).

Prvi sastanak Zajec je obavio s trenerom Sergejem Jakirovićem i kapetanom Arijanom Ademijem. Zajec smatra da je u ovom trenutku najbitnije uspostaviti odnos s momčadi, koja se bori za tri trofeja i koja lovi zaostatak za Rijekom i Hajdukom u borbi za naslov prvaka u HNL-u.

Nakon sastanka s Jakirovićem i Ademijem, Zajec je okupio cijelu momčad. Ohrabrio je ekipu uoči odlaska u Solun na uzvrat osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a. Dinamo tamo brani dva gola prednosti s Maksimira.

Očekuje se da će Darko Podnar i Danijel Tomačić dobiti otkaze kao članovi Uprave, a da će Vlatka Peras ostati zbog velike otpremnine (više od pola milijuna eura).